• 5-HTP PLUS - 90CP - Alevia

5-HTP PLUS - 90CP - Alevia

  • Producator:  Alevia
  • Cod Produs:  6423602002205
  • Puncte de recompensă:  10 puncte
  • 104.10lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 208- SAU -

Descriere:

Acest produs este extrem de util pentru linistirea sistemului nervos stabilizand psihicul si inducand o stare de confort prin hranirea fibrelor nervoase.. 5-HTP (l-5-Hidroxitriptofan) este un aminoacid precursor al serotoninei, numită „substanţa fericirii” întrucât este responsabilă de starea de bine psihic. De aceea, 5-HTP este cel mai puternic antidepresiv natural. Alevia folosește 5-HTP natural, extras din planta Griffonia. Induce calm,relaxare și poftă de viaţă. Stimulează memoria și reglează apetitul alimentar. Lipsa serotoninei poate sta la baza depresiilor, a stărilor anxioase și a tulburărilor somnului. Valeriana și passiflora sunt plantele esenţiale pentru liniștire și calmare. Sunt eficiente ca anxiolitic, sedativ ușor și calmant. Magneziul și vitamina B6 întăresc și hrănesc nervii, calmând terminaţiile nervoase stresate, hiperactive.

Efecte:

induce o stare de calm și relaxare; confort psihic și echilibru;

atenuează nervozitatea, anxietatea, agitaţia, depresia, emotivitatea, atacul de panică, astenia;

efect benefic în insomnie; uşor sedativ;

efect benefic în: migrene, dificultăţi de concentrare, pesimism, cefalee, anorexie, ejaculare precoce, dependenţă de alcool, droguri, ţigări;

efect benefic în hipertensiune arterială și palpitaţii cardiace; în reducerea durerilor cronice de cap;

efect benefic în curele de slăbire datorită reglării apetitului;

ameliorează simptomele fibromialgiei.

Continut doza zilnica:

5-HTP 210mg (700mg Griffonia simplicifolia 30% L-5-HTP) Valeriană 200 mg (Valeriana officinalis 0,8% acid valerenic) Passiflora 200mg (Passiflora incarnata 4% flavonoide) Magneziu 150mg (citrat de magneziu) Vitamina B6 4,2mg.

Mod de administrare:

Câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara, preferabil pe stomacul gol, sau la recomandarea medicului.


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: 5-HTP PLUS, calmant, relaxant