Digestive

    Inima Verde - In aceasta categorie gasesti toate produsele continute in site recomandate afectiunilor digestive.

Comparare Produse (0)
AdaptoHelp Complex 30 cps Zenyth

AdaptoHelp Complex 30 cps Zenyth

AdaptoHelp Complex 30 cps ZenythFormulă complexă cu efect tonic, pentru susținerea concentrării și memorieiAdaptoHelp Complex este o formulă inovatoare, care reunește cele mai bune plante adaptogene (Bacopa monnieri, Ginsengul siberian, Ashwagandha, Valeriana, Rhodiola) cu vitamine și minerale (vitamina B6, seleniu) care ajută la reducerea oboselii..

39.00lei Fără TVA: 39.00lei

Advanced Multi-billion Dophilus 60cps - Solgar

Advanced Multi-billion Dophilus 60cps - Solgar

Avansat Multi-miliard Dophilus 60cps - Solgar100% lipsite de lactoză Conțin polizaharide în capsule pentru a proteja nivelul redus de pH al stomacului și pentru a alimenta în mod simultan probioticele în tractul intestinal. Au o compoziție exactă, indiferent de lot Folosesc un proces special patentat de uscare la rece care le creste ..

190.00lei Fără TVA: 190.00lei

Alevia - Ceai Hemoroplant 20 plicuri

Alevia - Ceai Hemoroplant 20 plicuri

Ceaiul Hemoroplant de la Alevia are o acțiune laxativă, anti-inflamatoare, astringentă, hemostatică, cicatrizantă și antispastică datorată complexului de plante pe care îl contine. Este eficient în afecțiunile hemoroidale, cu și fără sângerări și constipație.Recomandări:Pentru afecțiuni hemoroidale, cu și fără sângerări și constipație.Conținut:Coad..

5.70lei Fără TVA: 5.70lei

Alevia ceai pentru prostata 20 plicuri

Alevia ceai pentru prostata 20 plicuri

    Ceaiul Alevia pentru prostata sustine sanatatea prostatei si buna functionare a vezicii biliare.    Se prepara prin infuzia a unui plic la o cana de 200 ml apa fierbinte cca 3-5 minute.    Compozitie:parti aeriene de ghimpe;parti aeriene de urzica alba moarta;parti aeriene de coada calului;flori de galbenele;partie..

7.00lei Fără TVA: 7.00lei

Argilă x 30 capsule - Rotta Natura

Argilă x 30 capsule - Rotta Natura

Argila oferita de Rotta Natura este obținută din rocă sedimentara ce conține un număr impresionant de minerale și microelemente: Ca, Mg, K, Na, Al, Fe, Cu, Zn, Mn, I, Br, As, F, Au, Ag, Li, Se, Sr, Mo,Ti, sub formă de săruri naturale solubile , ușor asimilabile, ce ajută la suplinirea carențelor din dieta zilnică ale acestor minerale și microelemen..

13.50lei Fără TVA: 13.50lei

Bacopa monnieri 30 capsule - Zenyth

Bacopa monnieri 30 capsule - Zenyth

Bacopa monnieri 30 capsule - ZenythAdaptogen și tonic cerebral.Bun și pentru adolescenți.Bacopa monnieri este un supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru îmbunătățirea memoriei și concentrării și pentru controlul stresului. Bacopa monnieri sau isopul de apă este o plantă cunoscută în medicina indiană drept Brahmi și folosită în mod tradi..

34.00lei Fără TVA: 34.00lei

Betaine HCL & Pepsin 60 capsule x 580 mg - Zenyth

Betaine HCL & Pepsin 60 capsule x 580 mg - Zenyth

Betaine HCL & Pepsin 60 capsule x 580 mg ZenythSupliment alimentar, recomandat pentru com­ba­terea hipoacidității gastrice și susținerea di­ges­tiei optime. Produsul este sursă de acid clorhidric și pepsină și contribuie la asigurarea unei digestii sănătoase prin reglarea acidității gastrice și a motilității gastrointestinale, favorizează diges..

68.50lei Fără TVA: 68.50lei

Biloxin 40 capsule - Farmaclass

Biloxin 40 capsule - Farmaclass

Biloxin 40 capsule FarmaclassBiloxin este o formulă echilibrată şi eficientă asupra tulburărilor organice determinate de funcţionarea neadecvată a vezicii biliare. Are efecte coleretice, colecistokinetice, de stimulare a mişcărilor şi eliminării vezicii biliare. Este antiinflamator şi antiseptic la nivel intestinal, biliar. Reduce senzaţia de vomă,..

18.00lei Fără TVA: 18.00lei

Bio Chlorella 60 capsule x 450 mg - Zenyth

Bio Chlorella 60 capsule x 450 mg - Zenyth

Bio Chlorella 60 capsule x 450 mg ZenythSupliment alimentar 100% natural, organic, recomandat pentru: detoxifiere, susținerea activității fizice și mentale intense, creșterea nivelului de energie, protecție antioxidantă, menținerea unui metabolism normal, susținerea sistemului cardiovascular, digestiv și nervos, susținerea imunității.Chlorella are ..

43.00lei Fără TVA: 43.00lei

Bio Spirulina 60 capsule x 450 mg  Zenyth

Bio Spirulina 60 capsule x 450 mg Zenyth

Bio Spirulina 60 capsule x 450 mg  ZenythSupliment alimentar 100% natural, organic, recomandat pentru: detoxifiere, susținerea activității fizice și mentale intense, creșterea nivelului de energie, protecție antioxidantă, menținerea unui metabolism normal, susținerea sănătății sistemului cardiovascular, digestiv și nervos, susținerea imunități..

39.00lei Fără TVA: 39.00lei

BioGreens SuperFood organic cu germeni si lastari 120 capsule - Zenyth

BioGreens SuperFood organic cu germeni si lastari 120 capsule - Zenyth

BioGreens este un complex Superfood 100% organic cu lăstari, alge și germeni. Produs bio, vegan, cu super-alimente verzi certificate ecologic.BioGreens este un produs bio, vegan, care conține super-alimente verzi (germeni, alge, lăstari), provenite din culturi certificate ecologic, disponibil sub formă de pudră sau capsule. BioGreens este un produs..

78.00lei Fără TVA: 78.00lei

Biomicin Forte A3, solutie 10 ml Fares

Biomicin Forte A3, solutie 10 ml Fares

Biomicin Forte A3, soluție 10 ml FaresAntibacterian natural. Formulă concentrată pe bază de uleiuri esențiale de cimbru și cuișoare pentru infecțiile respiratorii de natură bacteriană.Recomandat și persoanele cu rezistență sau reacții adverse la medicația de sinteză.Administrarea repetată nu produce rezistență.Eficiență confirmată clinică și paracl..

33.00lei Fără TVA: 33.00lei

Bitter Herba dacica D94, 250 ml Fares

Bitter Herba dacica D94, 250 ml Fares

Bitter Herba dacica D94, 250 ml FaresBitter 43 de plante, tonicTonic aperitiv, stimulent digestiv, drenor hepato-biliar, depurativ, diuretic, laxativ, antiparazitar, hipocolesterolemiant, calmant cardiac, febrifug, dezinfectant, cicatrizant, epitelizant.Recomandări: inapetență, digestie lentă, indigestie, balonare, dischinezie biliară, steatoză hep..

44.00lei Fără TVA: 44.00lei

Bromelain & Papain 60 capsule x 700 GDU/cps Zenyth

Bromelain & Papain 60 capsule x 700 GDU/cps Zenyth

Bromelaină & Papaină 60 capsule x 700 GDU/cps ZenythSupliment alimentar 100% natural, 100% vegetal, recomandat pentru digestia și absorbția proteinelor și susținerea sănătății articulare. Bromelaina, complex de enzime din tulpina și fructul de ananas, îmbunătățește digestia, contribuie la refacerea țesuturilor după leziuni post-operatorii și po..

69.00lei Fără TVA: 69.00lei

Brusture 40 capsule - Favisan

Brusture 40 capsule - Favisan

Brusture 40 capsule - Favisan Efect: depurativ, diuretic, sudorific, hipoglicemiant Recomand ări: adjuvant în afecțiuni cutanate de tip seboreic (acnee, furunculoză, eczeme cu descuamare, seboree a feței, seboree uscată a pielii capului); afecţiuni renale, gută, reumatism, diabet, intoxicaţii Mod de utilizare: supliment nutritiv, 1 cps x 3/zi P..

16.20lei Fără TVA: 16.20lei

Busuioc 40 capsule - Favisan

Busuioc 40 capsule - Favisan

Busuioc 40 capsule - Favisan Efect: carminativ, antispastic, diuretic, expectorant, galactogog, antiemetic Recomand ări: adjuvant în colici, meteorism abdominal (balonări), diaree, ulcer gastric, bronşită acută şi cronică, gripă, infecţii urinare, cefalee (dureri de cap), stări de vomă Mod de utilizare: supliment nutritiv, 1 cps x 3/zi Prezen..

16.20lei Fără TVA: 16.20lei

Capsule ulei de canepa  1565mg x 84 capsule  Certificat ecologic - CANAH

Capsule ulei de canepa 1565mg x 84 capsule Certificat ecologic - CANAH

Capsule ulei de canepa  1565mg cu Certificat ecologic - CANAHCanepa este un super-aliment oferit de natura care poate ajuta la mentinerea sanatatii si a starii de bine. Canepa poate oferi un spectru larg de beneficii pentru sanatate, cele mai importante fiind: cresterea nivelului de energie, reglarea nivelului colesterolului, imbunatatire..

67.00lei Fără TVA: 67.00lei

Carbo Chitosan 60 capsule - DVR

Carbo Chitosan 60 capsule - DVR

Carbo Chitosan DVR  imbina efectele carbunelui medicinal activat cu cele ale chitosanului, o substanta extrasa din carapacea crustaceelor, cu efecte similare cu cele ale fibrelor alimentare, dar si cu cele ale colagenului. Rezulta astfel, un remediu complex, cu efecte anti-acide, cicatrizante, calmante digestive.Actiuni:contribuie la reduc..

30.00lei Fără TVA: 30.00lei

Carbo Detox 60 capsule - DVR

Carbo Detox 60 capsule - DVR

Carbo Detox DVR are in spate o formula complexa, cu carbune vegetal activat, aloe ferox (Aloe ferox), zeolit silicic micronizat. Acest amestec regleaza tranzitul intestinal, are efecte de eliminare a metalelor grele, a deseurilor de metabolism, a altor substante toxice din tubul digestiv.Actiuni: sustine procesele de chelare a metalelor grele &..

30.00lei Fără TVA: 30.00lei

Carbo Dolomit 60 capsule - DVR

Carbo Dolomit 60 capsule - DVR

Carbo Dolomit DVR reprezinta o  combinatie unica pe piata romanesca, care imbina efectele carbunelui medicinal activat cu cele ale dolomitei, o roca naturala foarte bogata in calciu si magneziu, cu efecte puternic alcalinizant. Rezulta astfel, un remediu complex, cu efecte anti-acide, dar si remineralizante.Actiuni: contribuie la ment..

30.00lei Fără TVA: 30.00lei

Carbo Forte 60 g pulbere Zenyth

Carbo Forte 60 g pulbere Zenyth

Carbo Forte 60 g pulbere ZenythSupliment alimentar 100% natural, 100% vegetal, recomandat pentru reducerea flatulenței după consumul de alimente.Gazele rezultate din fermentația și putrefacția intestinală favorizează apariția balonărilor intestinale, aerofagiei, meteorismului, determinând senzația de disconfort abdominal. Susținerea funcționării no..

34.00lei Fără TVA: 34.00lei

Carbo HepatoBiliar 60 capsule - DVR

Carbo HepatoBiliar 60 capsule - DVR

Produsul Carbo Hepatobiliar  DVR este un supliment alimentar care contine carbune vegetal activat, impreuna cu plante care regleaza digestia, activitatea ficatului si a bilei pcum si a tranzitului intestinal datorita ingredientelor sale cum ar fi armuraiul, anghinarea sau papadia.Este un amestec special creat pentru persoanele cu tulburari..

30.00lei Fără TVA: 30.00lei

Carbodigest 40 capsule - Farmaclass

Carbodigest 40 capsule - Farmaclass

Carbodigest 40 capsule FarmaClassCarbodigest are o compozitie unica si echilibrata in substante biologic active, cu o actiune multipla, la nivelul tractului digestiv si intestinal, ducand la reglarea tranzitului, eliminarea gazelor intestinale,scaderea senzatiei de balonare. Este eficient in indigestia care este frecvent asociata cu starea de disco..

20.00lei Fără TVA: 20.00lei

Carbune Activ 60 capsule - DVR

Carbune Activ 60 capsule - DVR

Carbunele Activ este la fel ca si carbunele medicinal obisnuit obtinut prin incalzirea la temperaturi mari, in mediu anaerob, a lemnului, ceea ce duce la dezvoltarea unei retele de micropori. Doar ca dupa aceste procese urmeaza un alt proces de activare, in care carbunele este supus la un tratament cu substante care ii desfunda porii, marindu-i..

30.00lei Fără TVA: 30.00lei

Carbune Medicinal 60 capsule - DVR

Carbune Medicinal 60 capsule - DVR

Carbunele medicinal este un ingredient natural, obtinut prin incalzirea la temperaturi mari, in mediu anaerob, a lemnului, ceea ce duce la dezvoltarea unei retele de micropori care au proprietatea de a adsorbi diferite gaze, microorganisme, substante toxice din tubul digestiv. Practic, carbunele se comporta ca un burete, care absoarbe toxinele ..

25.00lei Fără TVA: 25.00lei

Carbune Medicinal Pulbere 200 gr - DVR

Carbune Medicinal Pulbere 200 gr - DVR

Acest tip de distribuitie include aceleasi ingrediente ca si in cazul capsulelor, care are o retea de micropori ce adsorb diferite gaze, microorganisme sau substante toxice. Diferenta fata de capsule este insa semnificativa si este data de un singur lucru: cantitatea. O jumatate de lingurita de carbune contine substanta activa cat 5-6 caps..

46.00lei Fără TVA: 46.00lei

Ceai Antibalonare 50 gr vrac - AdNatura

Ceai Antibalonare 50 gr vrac - AdNatura

Ceaiul Antibalonare este utilizat in mod traditional ca adjuvant in urmatoarele:Usureaza digestia si faciliteaza transportul gastric al nutrientilor; adjuvant in tulburari de tranzit si disconfort abdominal legat de tulburarile functionale digestive si ale cailor biliare si pancreatice; imbunatateste absorbtia calciului.Mod de preparare:Uz intern –..

5.00lei Fără TVA: 5.00lei

Ceai Anticolesterol 50 gr vrac - AdNatura

Ceai Anticolesterol 50 gr vrac - AdNatura

Ceaiul Anticolesterol are urmatoarele utilizari traditionale: Adjuvant pentru scaderea colesterolului, facilitarea arderii grasimilor si eliminarea toxinelor.Mod de preparare:Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml  apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din c..

5.00lei Fără TVA: 5.00lei

Ceai Colon sanatos, D64, 50 g - Fares

Ceai Colon sanatos, D64, 50 g - Fares

Ceai Colon sănătos, D64, 50 g - FaresContribuie la eliminarea disconfortului intestinal.Recomandări:Tulburari digestive cu substrat nervos: sindromul colonului iritabil, colici intestinale.Beneficii:Plantele din compozitia acestui ceai au atat proprietati calmante, sedative, cat si stomahice (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale), antid..

12.00lei Fără TVA: 12.00lei

Ceai Curățarea colonului D82, 50 g - Fares

Ceai Curățarea colonului D82, 50 g - Fares

Ceai Curățarea colonului D82, 50 g - FaresSunt rol detoxifiante. Acest ceai ajuta la eliminarea toxinelor colon prin accelerarea tranzitului intestinal. Beneficiul este dat de plante din compoziția infuziei, printre care se numără frunzele de senna, fructele de soc și nalbă.Are acțiune antioxidantă, conținutului de ceai verde.Favorizează eliminarea..

9.50lei Fără TVA: 9.50lei

Ceai de Albastrele Flori 30 gr vrac - AdNatura

Ceai de Albastrele Flori 30 gr vrac - AdNatura

Ceaiul de Albastrele AnNatura are urmatoarele principii active:Pectine, centaurină (substanţă amară), centaur X (poliine), tanin, cicorină (glicozid), antocianidină, tanin, mucilagiu.Acţiune:Antiinflamatoare oftalmică, calmantă, tonic amară, tonică digestivă, astringentă, diuretică slabă, antidiareică..Recomandări:Intern: afecţiuni renale, diaree, ..

6.50lei Fără TVA: 6.50lei

Ceai de Cimbrisor 50 gr vrac - AdNatura

Ceai de Cimbrisor 50 gr vrac - AdNatura

Ceaiul de Cimbrisor AdNatura are urmatoarele principii active:Ulei bogat in timol si carvacrol, acizi triterpenici, tanin, flavonozide, rezine.Acţiune:Stimulează circulaţia periferică, previne şi înlătură infecţiile intestinului, calmează tusea. Recomandări:Intern: calmarea tusei in bronsite, tuse convulsiva, tuse asmatica, stari gripale, ragu..

4.30lei Fără TVA: 4.30lei

Ceai de Coada Racului 50 gr vrac - AdNatura

Ceai de Coada Racului 50 gr vrac - AdNatura

Ceaiul de Coada Racului AdNatura are urmatoarele principii active:Tanin, substanţe amare, mucilagii, ulei volatil, flavonoizi, săruri minerale.Acţiune terapeutică:Este astringent, favorizează coagularea sângelui, are acţiune spasmolitică, este indicat ca antispastic, împiedică formarea calculilor renali, este util în anemie, convalescenţă, artrite,..

4.50lei Fără TVA: 4.50lei

Ceai de Flori de Salcam 50 gr vrac - AdNatura

Ceai de Flori de Salcam 50 gr vrac - AdNatura

Ceaiul de flori de Salcam are urmatoarele principii active:Florile de Salcâm sunt bogate în flavone (robinină, acaciină), acid cafeic şi clorogenic, ulei esenţial.Acţiune:Calmantă, antiseptică şi antispastică, diminuează hiperaciditatea gastrică.Întrebuinţări principale:Intern: utilizat în mod traditional ca adjuvant în gastrite, ulcer gastric şi d..

4.50lei Fără TVA: 4.50lei

Ceai de Fructe de Anason 50 gr vrac - AdNatura

Ceai de Fructe de Anason 50 gr vrac - AdNatura

Ceaiul de fructe de Anason AdNatura are urmatoarele principii active:Ulei esential (alcătuit din anetol, estragol, dianetol, α si β-pinen, limonen,anisol, linalool, terpineol, vanilină, acid anisic), cumarine (umbeliferonă), furanocumarine (bergapten), flavone, lipide, proteine, zaharuri, substante minerale.Acţiune:Expectorant, tonic digestiv, anti..

5.50lei Fără TVA: 5.50lei

Ceai de Fructe de Chimion 50 gr vrac - AdNatura

Ceai de Fructe de Chimion 50 gr vrac - AdNatura

Ceaiul de fructe de Chimion AdNatura are urmatoarele principii activeUlei volatil, reprezentat in principal de carvona si limonen, substante proteice, glucide, rezine, taninuri.Acţiune:Carminativ (ajuta la eliminarea gazelor intestinale), antispastic, stomahic (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale), fluidifiant al secretiilor bronsice, ..

4.30lei Fără TVA: 4.30lei

Afișare 1 - 36 din 262 (8 Pagini)