• Agaricus Forte 60 capsule x 500 mg Zenyth

Agaricus Forte 60 capsule x 500 mg Zenyth

  • Producator:  Zenyth
  • Cod Produs:  ZENYTH15
  • Puncte de recompensă:  6 puncte
  • 58.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 117- SAU -

Agaricus Forte 60 capsule x 500 mg Zenyth

Supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru susținerea sistemului imunitar, menținerea sănătății aparatului cardiovascular, normalizarea funcției hepatice. Ciuperca Agaricus are acțiune de reducere a stresului oxidativ, de protejare a ADN-ului celular și de îmbunătățire a metabolismului glucidelor și grăsimilor. De asemenea, ciuperca Agaricus contribuie la menținerea sănătății ficatului.

Corpul ciupercii Agaricus conține proteine, fibre, polizaharide (betaglucani), compuși sterolici, peptide, aminoacizi, acizi grași nesaturați, vitaminele C și D, minerale (zinc, seleniu, mangan, potasiu, magneziu), enzime. Studiile au arătat că Agaricus conține cea mai mare concentrație de betaglucani dintre toate ciupercile, aceasta fiind astfel unul dintre cei mai puternici protectori celulari existenți în natură.

Extract din corpul ciupercii  Agaricus bisporus, standardizat, cu min. 20% polizaharide totale; capsulă vegetală: hipromeloză.

Nu conţine lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Adulți:

Câte o capsulă de 1-3 ori/zi, de preferință pe stomacul gol, sau conform recomandării specialistului.

Precauții și contraindicații: Copiii sub 6 ani, femeile însărcinate, cele care alăptează vor consulta medicul înainte de utilizare. Se recomandă prudență la asocierea cu warfarină, antibiotice sau antifungice. Contraindicat persoanelor care urmăresc menținerea unei stări de imunitate scăzută (înainte și după operații de transplant) sau care iau medicamente imunosupresive, precum si acelora cu alergie cunoscută la ciuperci. A nu se asocia cu acetaminofen sau statine.

Efecte secundare și interacțiuni: Poate avea un uşor efect laxativ. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!

Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de data de: vezi pe capac.

Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricației (vezi lotul: ziua și luna), în condițiile de păstrare indicate mai sus.

Agaricus Forte este un supliment alimentar.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: Agaricus Forte