• Antistres N140 60 capsule - Fares

Antistres N140 60 capsule - Fares

 • Producator:  Fares
 • Cod Produs:  FRS2
 • Puncte de recompensă:  2 puncte
 • 21.85lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 44- SAU -

Antistres N140 60 capsule - Fares

Susține capacitatea organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări. Contribuie la calmarea stresului psihic şi la îmbunătăţirea dispoziţiei în condiţiile unui stil de viaţă solicitant.

Beneficii:

 • adaptogen, contribuie la optimizarea capacităţii organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări
 • tonic nervos
 • îmbunătăţeşte starea emoţională
 • stimulează atenţia şi concentrarea
 • induce stare de calm şi relaxare
 • îmbunătăţeşte calitatea somnului

Griffonia simplicifolia este sursa naturală a aminoacidului 5-HTP (5-hidroxitriptofan), precursor al serotoninei, principalul neurotransmiţător implicat în reglarea mecanismului somn-veghe, şi care induce starea de bine şi bună dispoziţie fiind numit «substanţa fericirii».

Rădăcina de ginseng este un renumit tonic, revigorant şi fortifiant al organismului. Îmbunătăţeşte adaptarea la stres crescând puterea de lucru şi concentrare. Ajută la menţinerea capacităţilor fizice şi mentale în cazul stărilor de oboseală şi slăbiciune.

Sunătoarea, prin reducerea nivelului de stres psihic contribuie la echilibrarea balanţei emoţionale, ajutând şi la îmbunătăţirea semnificativă a stării generale şi totodată a calităţii somnului.

Passiflora, numită şi floarea pasiunii este folosită datorită proprietăţilor calmante. Produce relaxarea organismului, reduce emotivitatea, favorizând instalarea unui somn odihnitor şi prelungind durata acestuia, fără să provoace dependenţă.

Măghiranul, cunoscut mai mult ca şi condiment, produce un efect de liniştire asupra sistemului nervos vegetativ, dar şi de susţinere în caz de suprasolicitări şi stres.

Lemon verbena, originară din America de Sud, a fost introdusă în Europa în secolul XVII. Este eficientă în stările tensionale şi de iritabilitate, sau în caz de stres.

Lavanda, cunoscută pentru efectul ei relaxant şi calmant, este utilizată pentru liniştirea stărilor de hiperexcitabilitate nervoasă, nelinişte şi tulburări ale somnului.

Roiniţa reduce neliniştea şi stresul, îmbunătăţeşte atenţia şi concentrarea.

Bergamotul, rudă cu portocalul, are o aromă deosebit de placută şi efect relaxant şi calmant.

O capsula contine:

extract uscat de Griffonia simplicifolia standardizat în min. 10% 5-hidroxitriptofan 91,65 mg, rădăcină de ginseng (Ginseng radix), sunătoare (Hyperici herba), passiflora (Passiflorae herba) 78 mg, măghiran (Majoranae herba), ulei esenţial de lavandă (Lavandulae aetheroleum), ulei esenţial de Lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum), ulei esenţial de roiniţă (Melissae aetheroleum), ulei esenţial de bergamot (Citri bergami aetheroleum).

Atentionari:

Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt Insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare:

Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptulul că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Acest produs potenţează efectul barbituricelor.

MOD DE ADMINISTRARE:

Copii 10-16 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, între mese*.

Copii peste 16 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese*.

A nu se administra mai târziu de ora 20.

Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 2 luni sau la nevoie. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: antistres, insomnii, iritabilitate, nervozitate, stres