• Pachet Turmeric extract lichid 10 ml si Curcumin 95 & Piperine 60 capsule - AMMA - NECESITA CONFIRMARE

Pachet Turmeric extract lichid 10 ml si Curcumin 95 & Piperine 60 capsule - AMMA - NECESITA CONFIRMARE

 • Producator:  AMMA
 • Cod Produs:  AMMA4
 • Puncte de recompensă:  10 puncte
 • 120.00lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 216- SAU -

Turmericul a fost folosit în India de peste 5.000 de ani, ceea ce este probabil motivul pentru care și în prezent populațiile rurale, dar și cele și cele urbane, au unele dintre cele mai mici rate de prevalență ale bolii Alzheimer din lume. Un studiu recent efectuat pe pacienții având această boală a arătat că mai puțin de un gram de turmeric luat zilnic timp de trei luni a dus la "îmbunătățiri remarcabile."

Proprietățile sale medicale și componentele sale (în principal curcumina) au fost subiectul a peste 5600 de recenzii și studii biomedicale publicate. De fapt, unul din proiectele de cercetare desfășurat pe o durata de cinci ani pe aceasta planta sacra a dezvăluit peste 600 de aplicații potențiale preventive și terapeutice, precum și 175 de efecte fiziologice benefice distincte.

Studiile ștințifice arată că extractul de turmeric acționează selectiv și în condiții de siguranță prin distrugerea celulelor canceroase stem într-un mod în care chimio și radioterapia nu o pot face.

Unul dintre articolele revoluționare care dovedesc efectele acestui ingredient natural se regăsește publicat în revista Anticancer Research și ne arată că unul dintre compușii naturali cei mai intens cercetați și promițători pentru tratamentul cancerului din lume - polifenolul primar din turmeric, condimentul antic, cunoscut sub numele de Curcumina - are capacitatea de a ținti selectiv celulele stem canceroase, care stau la baza dezvoltării de tumori maligne, în timp ce nu prezintă nici un pic de toxicitate asupra celulelor stem normale, care sunt esențiale pentru regenerarea țesuturilor si longevitate.

Pentru a îmbunătăți biodisponibilitatea curcuminului și absorția acestuia, au fost întreprinse numeroase abordări. Aceste abordări implică, în primul rând, utilizarea de adjuvant cum ar fi piperina, care interferează cu glucuronidarele; în al doilea rând, utilizarea curcumin lipozomale; a treia, nanoparticule curcumina; al patrulea rând, utilizarea complexului fosfolipidic curcumină; în al cincilea rând, utilizarea de analogi structurali ai curcumin (de exemplu, EF-24). Acesta din urmă a fost raportat de a avea o absorbție rapidă, cu un vârf în plasmă înjumătățit ca timp. În ciuda biodisponibilității mici, eficacitatea terapeutică a curcuminei împotriva diferitelor boli umane, inclusiv cancerul, bolile cardiovasculare, diabetul, artrita, boli neurologice și boala Crohn, este documentată. 

Biodisponibilitatea crescută a Curcumina în datoriă adjuvaților cum este Piperina, este de natură să aducă acest produs natural în prim-planul de agenți terapeutici pentru tratamentul bolilor umane și a celor cancerigene". Doc: http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/mp700113r

Extractul de turmeric contribuie la menținerea sănătății sistemului circulator, susține sistemul imunitar și reducerea inflamațiilor. Pentru un efect maxim se recomandă folosirea pentru cel puțin trei luni, iar pentru amplificarea efectelor, se recomandă folosirea în asociere cu produsul Curcumin 95. Achiziționand acest pachet beneficiezi de o reducere de 12 lei!

Produsul are un puternic efect antiinflamator, antioxidant și anticancerigen.

Beneficii:

 • Antiinflamator;
 • Antiviral;
 • Antibacterian;
 • Antifungic;
 • Antitumoral.

Indicații:

 • în toate tipurile de cancer datorită acțiunii sale complexe la nivel molecular;
 • în chimio și radioterapie datorită dublei acțiuni: crește sensibilitatea celulară la chimioterapie dar, totodată, protejează celulele sănătoase de efectele toxice ale chimioterapiei;
 • în bolile cardiovasculare și cerebrale. Previne accidentele cerebrale și cardiovasculare, reduce nivelul colesterolului total și previne ateroscreloza;
 • în diabet prin reducerea zahărului din sânge;
 • în alzeheimer, acesta previne și suprimă boala;
 • în afecțiuni ale articulațiilor (reumatism, artrită, osteoartrită) datorită efectului antiinflamator al curcuminei, ce se poate compara cu medicamente puternice cum ar fi hidrocortizonul sau fenilbutanoza;
 • în boli digestive deoarece reduce manifestările afecțiunilor digestive: leziuni precanceroase și inflamatorii ale tractului digestiv, ulcer duodenal, gastrite, colite, hiperaciditate, adenoame intestinale, pancreatite. Stimulează secreția și evacuarea bilei. Îmbunătățește activitatea ficatului și reface flora microbiană intestinală;
 • în intoxicații detoxifică organismul protejându-l împotriva intoxicaării cu metale grele.

Acest produs are rata de extracție 15:1.

Gradul de Biosolubilitate este de 90%

Cantitate de curcumină solubilă: 14%

Extractul lichid este absorbit rapid, fiind util în afecțiuni cronice și acute care necesită efecte imediate.

Mod de administrare:

3-4 picaturi diluate si amestecate bine in 200 ml apa cu 30 de minute inainte de masa.

In cazul tratamentului se repeta doza de 1-3 ori pe zi. In cazul tratamentului de intretinere se va aplica o singura doza zilnic.

Continut: extract de radacina de turmeric 85%, excipient poliglicol 18%, rata de extractie 15:1

Prezentare:  Turmeric Lichid - recipient cu pipeta de 10 ml (cca 220 picaturi).

                        Curcumin 95 & Piperine - flacon cu 60 de capsule x 500 mg.

Contraindicatii: A se administra cu prudenta persoanelor care urmeaza tratamente anticoagulante sau cu chimioterape sub stricta supraveghere a medicului.

A nu se administra copiilor.Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: turmeric. curcumina, antiviral, antitumoral