Drenaj si Detoxifiere

Drenajul si detoxifierea sunt doua procese esentiale pentru ca organismul nostru sa poata functiona in parametrii normali. La fel cum un autoturism trebuie dus la service pentru revizie si curatare ca sa functioneze bine, si organismul nostru are nevoie de o curatare interna care sa ajute la mentinerea functiilor fiziologice in parametrii normali. La fiecare 7 ani organismul nostru se reface prin regenerarea intregului sistem celular, astfel incat este esential ca acesta sa fie curatat, pentru ca noile celule sa fie si mai sanatoase. Dacă nu vrei să recurgi la metode drastice de detoxifiere, care implică diverse cure de alimentație greu de indeplinit in activitatile zilnice, poți include în alimentația ta, pe o anumită perioadă, suplimentele alimentare naturale cu efect diuretic și detoxifiant acestea fiind usor de administrat. In aceasta categorie incercam sa cuprindem produse care au impact in sfera de diureza si detoxifiere.

In aceatsa categorie incercam sa cuprindem o gama de suplimente alimentare care au in spectrul lor de actiune si activitatea de drenaj si detoxifiere.

Comparare Produse (0)
Alfa Fara Dependenta 60 comprimate - Dacia Plant

Alfa Fara Dependenta 60 comprimate - Dacia Plant

Alfa Fara Dependente comprimate, o formula unica Dacia Plant, care este recomandat in alcoolism, tabagism, dependente de alte substante naturale sau de sinteza.Contribuie la:sustinerea organismului in lupta impotriva alcoolismului, tabagismului si a altor tipuri de dependente;diminuarea dorintei de a consuma alcool etilic, nicotina, alte substante ..

30.00lei Fără TVA: 30.00lei

Aloe Vera 60 comprimate - Dacia Plant

Aloe Vera 60 comprimate - Dacia Plant

Aloe Vera este recunoscut pentru aportul sau in curele de detoxifiere. Aceste comprimate au efect laxativ si ajuta la regenerarea si detoxifierea organismului.Contribuie la:regenerarea celulara; protectia hepatica; detoxifierea, remineralizarea si vitaminizarea organismului.Mod de administrare:Adulţi si tineri peste 15 ani: cate 1/2-1 com..

29.00lei Fără TVA: 29.00lei

Urzica tinctura 30 ml Fares

Urzica tinctura 30 ml Fares

Urzica tinctura 30 ml FaresBeneficii:Susţine formarea şi funcţionarea globulelor roşii.Susţine organismul în stările de slăbiciune şi oboseală, furnizând elementele necesare mai ales în perioada toamnei şi a primăverii.Favorizează eliminarea toxinelor prin efectul depurativ.Diuretic, ajută la eliminarea acumulărilor de apă din ţesuturi.Contribuie l..

9.00lei Fără TVA: 9.00lei

Afișare 1 - 3 din 3 (1 Pagini)