Fainuri


Comparare Produse (0)
Faină de Hrișcă 500 gr - Sanovita

Faină de Hrișcă 500 gr - Sanovita

Această făină este măcinată din bobul integral de hriscă, în combinații cu alte făinuri și folosită în panificație sau sosuri este un ajutor excelent în tratamentul tensiunii arteriale mari și pentru întărirea arterelor. Făina de hrișcă este foarte hrănitoare și bogatș în proteine, fosfor, magneziu și vitamina P. Nu conține gluten.Producător: ..

6.00lei Fără TVA: 6.00lei

Faină de Orez 250 gr - Sanovita

Faină de Orez 250 gr - Sanovita

Faina din Orez instant se folosește la îngroșarea sosurilor, ciorbelor, în componența budincilor sau a prăjiturilor, neinfluiențând aroma sau gustul acestora. Ingrediente: făină de orez pregelatinizată. Nu contine gluten.Producător: SANOVITA S.R.L..

5.20lei Fără TVA: 5.20lei

Faina de orez expandat 250 gr - Sanovita

Faina de orez expandat 250 gr - Sanovita

Făina de orez expandată păstrează toate calităţile nutriţionale ale orezului, folosindu-se la îngroşarea unor preparate culinare (tocăniţe, gulașuri, sosuri, etc.) sau produse de patiserie.Ingrediente: făină de orez. Nu conține gluten.Importat și ambalat: SANOVITA S.R.L..

2.60lei Fără TVA: 2.60lei

Faina integrala de grau 1kg - Sanovita

Faina integrala de grau 1kg - Sanovita

Făina de grau Sanovita este un aliment de bază într-o alimentație echilibrată și sănătoasă. Produsele de panificație obținute cu făină integrală de grâu ajută la prevenirea obezității și a diabetului, datorită conținutului bogat de fibre alimentare și mangan.Păstrează toate proprietățile benefice pentru organism deoarece acestea nu se pierd în urma..

6.50lei Fără TVA: 6.50lei

Faina integrala de ovaz 500 gr - Sanovita

Faina integrala de ovaz 500 gr - Sanovita

Faina integrala de ovăz Sanovita este un complex de vitamine și fibre necesar în fiecare zi.Ovăzul este una dintre cerealele cele mai bogate în fibre şi elemente nutritive, fiind o sursă de vitamina E, zinc, seleniu, cupru, fier, mangan, magneziu şi proteine de înaltă calitate. Ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular şi la scăderea ..

4.50lei Fără TVA: 4.50lei

Faina integrala de secara 1 kg - Sanovita

Faina integrala de secara 1 kg - Sanovita

Făina integrală de secară Sanovita conține o cantitate însemnată de substanțe nutritive, fibre alimentare și minerale, având un conținut scăzut de grăsimi saturate. Produsele de panificație obținute cu acest produs ajută la menținerea greutății corporale dorite, favorizează procesul de digestie datorită bogăției de fibre alimentare ce elimină toxin..

6.50lei Fără TVA: 6.50lei

Afișare 1 - 6 din 6 (1 Pagini)