Fainuri


Comparare Produse (0)
Faină de Hrișcă 500 gr - Sanovita

Faină de Hrișcă 500 gr - Sanovita

This făină este măcinată din bobul integral de hriscă, în combinații cu alte făinuri și folosite în panificație sau sosuri este un ajutor excelent în tratamentul tensiunii arteriale mari și pentru întărirea arterelor. Făina de hrișcă este foarte hrănitoare și bogatș în proteine, fosfor, magneziu și vitamina P. Nu conține gluten.Producător : SA..

13.00lei Fără TVA: 13.00lei

Faina integrala de grau 1kg - Sanovita

Faina integrala de grau 1kg - Sanovita

Făina de grau Sanovita este un aliment de bază într-o alimentație echilibrată și sănătoasă. Produsele de panificație obținute cu făină integrală de grâu ajută la prevenirea obezității și a diabetului, datorită conținutului bogat de fibre alimentare și mangan.Păstrează toate proprietățile benefice pentru organism deoarece acestea nu se pierd în urma..

10.00lei Fără TVA: 10.00lei

Faina integrala de ovaz 500 gr - Sanovita

Faina integrala de ovaz 500 gr - Sanovita

Faina integrala de ovăz Sanovita este un complex de vitamine și fibre necesar în fiecare zi.Ovăzul este una dintre cerealele cele mai bogate în fibre şi elemente nutritive, fiind o sursă de vitamina E, zinc, seleniu, cupru, fier, mangan, magneziu şi proteine de înaltă calitate. Ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular şi la scăderea ..

7.00lei Fără TVA: 7.00lei

Faina integrala de secara 1 kg - Sanovita

Faina integrala de secara 1 kg - Sanovita

Făina integrală de secară Sanovita alimentare conține o cantitate însemnată de substanțe nutritive, fiber și minerale, având un conținut scăzut de grăsimi saturate. Produsele panificație obținută cu acest produs ajută la menținerea greutății corporale dorite, favorizează procesul de digestie de bunăstare a fibrelor alimentare ce elimină toxinele di..

10.00lei Fără TVA: 10.00lei

Afișare 1 - 4 din 4 (1 Pagini)