• Apă de gură - Pell Amar 250ml

Apă de gură - Pell Amar 250ml

  • Producator:  Pell-amar
  • Cod Produs:  6425116040032
  • Puncte de recompensă:  2 puncte
  • 25.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 51- SAU -

Apa de gură Pell-Amar ajută la regenerarea mucoasei bucale, fără efecte secundare nedorite. Previne apariţia cariilor, protejează cavitatea bucală şi consolidează smalţul dinţilor. În plus, oferă o respiraţie plăcută.

Culoarea produsului, eventuale depuneri sau tulburări sunt datorate exclusiv  concentrației de principii active 100% naturale. Această apă de gură acționează 24 de ore

Extractul de PELL AMAR are o acţiune antiinflamatoare şi cicatrizantă care contribuie la menţinerea gingiilor sănătoase.

Extractul de mușeșel are rol cicatrizant, antiseptic, antiinflamator, emolient, deodorizant și este ușor anestezic. 

Extractul de echinacea  este eficient în tratarea leziunilor ce se vindecă greu, a leziunilor herpetice, infecţiilor locale, cicatrizant şi antiseptic, stimulând în acelaşi timp imunitatea naturală.

Aceasta formula de Apă de gură Pell-Amar nu conține fluoruri pentru a preveni apariția unor afecțiuni cum ar fi hipotirodism sau osteoporoză.

Mod de utilizare: 

Se recomandă de cel puţin de două ori, dimineaţa şi seara. Se clătește gura, timp de un minut după fiecare periaj sau de câte ori este nevoie. Flaconul este prevăzut cu un sistem automat de dozare care permite folosirea dozei optime. Este necesară doar presarea ușoară a flaconului, soluția urcă in dop iar surplusul curge înapoi în flacon. Cantitatea rezultată, 10 ml, se foloseşte pentru o singură clătire​​​​

Conținut: Aqua, glycerol, chamomilla recutita extract, echinacea palida extract, mentha piperita extract, ethyl alcohol, sodium lauryl sulfate, pell amar extract, sodium saccharin, peg 400, disodium phosphate.


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: apă de gură, pell-amar