• Balsam cu extract de castan si frunze de nuc pentru parul vopsit 250 ml - Cosmeplant

Balsam cu extract de castan si frunze de nuc pentru parul vopsit 250 ml - Cosmeplant

  • Producator:  Viorica Cosmetics
  • Cod Produs:  CMP13
  • Puncte de recompensă:  1 puncte
  • 12.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 25- SAU -

Cosmeplant balsam pentru par cu castan si frunze de nuc ce confera protectie parului vopsit.

Balsamul cu extracte de castan și frunze de nuc păstrează culoarea, menținându-i intensitatea un timp îndelungat, elimină deteriorările provocate de procedurile chimice și factorii externi nocivi. Balsamul hrănește părul, îl fortifică, îi conferă putere, componentele lui active pătrund în interiorul firului de păr, netezindu-i structura și formând la suprafață un start protector natural.

Toate calitatile curative ale plantelor ce sunt continute in gama produselor cosmetice "Cosmeplant" sunt confirmate de cercetarile savantilor Academiei de Stiinte a Moldovei.

Ingredientele pentru aceste produse cosmetie sunt culese din 12 rezervatii naturale in care sunt cultivate plante folositoare si medicinale.  Din aceste rezervatii se folosesc 48 de plante si ierburi care definesc gama de produse "CosmePlant". Pentru crearea unei recepturi cosmetice "Cosmeplant" sunt necesare minim 18 luni.

Mod de folosire: Aplicați o cantitate suficientă de balsam pe părul curat și spălat, repartizați uniform pe întreaga lungime, lăsați timp de 3-5 minute, apoi clătiți cu apă. Se recomandă utilizarea balsamului după fiecare spălare a părului.

Mod de prezentare: Recipient 250 ml

Ingrediente (INCI): AQUA,CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GLYCERIN, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CASTANEA STATIVA (CHESNUT) EXTRACT, JUGLANS REGIA (WALNUT) LEAF EXTRACTPARFUM, TERTRASODIUM EDTA, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE (AND) METHYLISOTHIAZOLINONE.

Producator: Viorica Cosmetics S.A Moldova

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: sampon, stralucire, balsam