• Balsam cu proteine din grau si extract de hamei pentru luciu si volum 250 ml - Cosmeplant

Balsam cu proteine din grau si extract de hamei pentru luciu si volum 250 ml - Cosmeplant

  • Producator:  Viorica Cosmetics
  • Cod Produs:  CMP11
  • Puncte de recompensă:  1 puncte
  • 12.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 25- SAU -

Cosmeplant balsam pentru par cu extract de grau si hamei pentru luciu si volum.

Ingredientele incluse în balsam restabilesc eficient structura firului de păr, care și-a pierdut strălucirea și aspectul sănătos. Substanțele valoroase ce se conțin în extractul din hamei și proteinele de grâu hidratează și hrănesc profund părul, întăresc foliculii de păr. Utilizarea regulată a balsamului previne fragilitatea părului, protejându-l de efectele nocive ale razelor solare și a poluării. Balsamul asigură un pieptănat ușor și ajută la eliminarea electrizării părului.

Toate calitatile curative ale plantelor ce sunt continute in gama produselor cosmetice "Cosmeplant" sunt confirmate de cercetarile savantilor Academiei de Stiinte a Moldovei.

Ingredientele pentru aceste produse cosmetie sunt culese din 12 rezervatii naturale in care sunt cultivate plante folositoare si medicinale.  Din aceste rezervatii se folosesc 48 de plante si ierburi care definesc gama de produse "CosmePlant". Pentru crearea unei recepturi cosmetice "Cosmeplant" sunt necesare minim 18 luni.

Mod de folosire: Se aplică pe părul umed, se masează uşor până la apariţia spumei abundente, se clăteşte.

Mod de prezentare: Recipient 250 ml

Ingrediente (INCI): AQUA,CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HUMULUS LUPULUS HOPS AND LEAF EXTRACT, CUCUMIS STATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PARFUM, TERTRASODIUM EDTA, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE (AND) METHYLISOTHIAZOLINONE.

Producator: Viorica Cosmetics S.A Moldova

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: sampon, stralucire, balsam