• Biomobil 2 L86 A 63 capsule - Fares

Biomobil 2 L86 A 63 capsule - Fares

 • Producator:  Fares
 • Cod Produs:  FRS9
 • Puncte de recompensă:  2 puncte
 • 22.20lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 44- SAU -

Biomobil 2 L86A

63 capsule a 430 mg

Menţine mobilitatea şi flexibilitatea articulaţiilor

Ajută la reducerea disconfortului la nivel articular şi la evitarea degradării cartilajelor.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

 • ajută la reducerea disconfortului de la nivel articular.
 • contribuie la evitarea degradării cartilajului articular.
 • suport pentru menţinerea supleţii şi mobilităţii articulaţiilor.
 • ajută la reducerea contracturilor musculare şi a rigidităţii articulare.
 • protejează mucoasa gastrică.

Boswellia este un arbore care creşte în India, Africa de Nord şi în Orientul Mijlociu, de la care se recoltează şi se foloseşte răşina, cunoscută sub denumirea comună de tămâie indiană. Boswellia ajută la menţinerea mobilităţii şi a flexibilităţii articulaţiilor şi la evitarea degradării cartilajului articular.

Scoarţa de salcie albă conţine din abundenţă salicină, constituent care se transformă în organism în acid salicilic, contribuind la menţinerea confortului articulaţiilor.

Frunzele de frasin susţin funcţia excretoare a rinichilor, favorizând eliminarea acidului uric şi contribuind astfel la reducerea disconfortului cauzat de acumularea uraţilor în ţesuturi. Flavonoidele din frunzele de frasin ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor.

Ghimbirul şi turmericul, au fost folosite atât în alimentaţie ca şi condimente cât şi în tradiţia ayurvedică de peste 5000 de ani. Cercetările ştiinţifice au evidenţiat contribuţia lor la menţinerea sănătăţii articulaţiilor, fără a produce disconfort la nivelul stomacului.

Mugurii de plop, bine cunoscuţi la noi, fiind denumiţi şi propolis vegetal, au proprietăţi diuretice, conţin derivaţi salicilaţi care susţin reducerea disconfortului articular.

 O Capsula contine: turmeric (Curcumae longae rhizoma) 150,5 mg, extract uscat de Boswellia serrata standardizat în min. 65% acid boswellic 86 mg, muguri de plop (Populi gemma) 86 mg, frunze de frasin (Fraxini folium) 43 mg, rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 43 mg, extract uscat de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină 21,5 mg, invelişul capsulei este pe bază de gelatină animal.

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 6 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: biomobil, antiinflamator, reumatism, dureri articulare, artroza