• Biosept A5 30 capsule - Fares

Biosept A5 30 capsule - Fares

 • Producator:  Fares
 • Cod Produs:  FRS11
 • Puncte de recompensă:  3 puncte
 • 26.50lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 53- SAU -

Biosept A5 30 capsule - Fares

Contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din tractul respirator, digestiv şi genito-urinar

Beneficii:

 • susţine apărarea organismului împotriva microorganismelor potenţial patogene, din tractul respirator, digestiv şi genito-urinar
 • reduce numărul microorganismelor potenţial patogene
 • sudorific, susţine reglarea temperaturii corporale
 • calmează iritaţiile mucoaselor tractului respirator superior, tubului digestiv şi ale tractului urinar
 • contribuie la fluidificarea şi eliminarea secreţiilor mucoaselor tractului respirator

Frunzele de măslin sunt confirmate ştiinţific prin numeroase studii ca având efect de reducere a numărului microorganismelor potenţial patogene. Studiile efectuate au arătat că oleuropeinele din frunzele de măslin au capacitatea de a pătrunde prin învelişul lipoproteic al germenilor inhibând astfel procesul de replicare al ARN-lui. De asemenea, cresc imunitatea prin stimularea directă a producţiei de fagocite.

Scoarţa de salcie albă s-a dovedit a fi o veritabilă sursă naturală de precursori ai acidului acetil salicilic. Cercetările ştiinţifice au descoperit în compoziţia sa saligenina, o substanţă care se transformă în organism în acid salicilic, care însă nu irită tubul digestiv. Are un efect de reducere a temperaturii corpului prin mecanism sudorific fiind recomandată pentru reducerea disconfortului asociat acestor simptome.

Lichenul de piatră, cunosut şi sub denumirea de muşchi de Islanda are o rezistenţă extrordinară la condiţiile climatice foarte aspre în care creşte, aspect corelat cu capacitatea sa de a se apăra împotriva diferiţilor agenţi patogeni. Are în compoziţia sa polizaharide cu efect imunostimulator. Datorită cantităţii mari de mucilagiu conţinute, care formează pe suprafaţa mucoaselor un strat protector, lichenul de piatră este foarte util pentru a calma iritaţiile membranelor mucoase ale tractului respirator, ajutând la înlăturarea disconfortului de la nivelul lor.

Mugurii de plop sunt numiţi şi propolis vegetal. Prin analize chimice de specialitate s-a arătat că există 5 substanţe prezente în acelaşi timp în propolis ca şi în mugurii de plop dintre care 3 au proprietăţi de reducere a numărului microorganismelor potenţial patogene. Mugurii de plop mai conţin şi derivaţi ai saligenolului care îi conferă proprietăţi sudorifice, de reducere a temperaturii corpului.

Cuişoarele, originare din Indonezia, îşi trag denumirea de la forma mugurilor florali care se aseamănă cu nişte cuie mici. Sunt utilizate în special pentru conţinutul în ulei esenţial care are proprietăţi de reducere a numărului microorganismelor potenţial patogene.

O capsula contine: frunze de măslin (Oleae folium) 140 mg, lichen de piatră (Lichen Islandicus),muguri de plop (Populi gemma), extract uscat de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină, cuişoare (Caryophylli flos), invelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

MOD DE ADMINISTRARE:

Copii 6-12 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.

Copii peste 12 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi.

Durata unei cure este de 10-30 zile.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: biosept, antibiotic natural, raceala, gripa, faringita, amigdalita, bronsita, parazitoze intestinale