• Calmin L95 30 capsule - Fares

Calmin L95 30 capsule - Fares

  • Producator:  Fares
  • Cod Produs:  FRS14
  • Puncte de recompensă:  1 puncte
  • 13.08lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 26- SAU -

Calmin L95 30 capsule a 460 mg Fares

Favorizează calmarea senzaţiilor neplăcute şi a disconfortului cu diverse localizări.

Beneficii:

  • favorizează calmarea senzaţiilor neplăcute şi a disconfortului cu diverse localizări (musculare, articulare, dentare, genitale, nevralgice etc.) şi astfel la reducerea solicitărilor nervoase asociate acestora
  • contribuie la reglarea temperaturii corpului susţinând procesul de transpiraţie

Scoarţa de salcie albă are în compoziția sa salicină, o substanță care se transformă în organism în acid salicilic, care însă nu irită tubul digestiv. Acesta contribuie la reglarea temperaturii corpului susţinând procesul de transpiraţie având astfel un efect antitermic. Ajută, de asemenea, la reducerea senzaţiilor neplăcute şi a disconfortului localizat în diferite zone ale organismului.

Mugurii de plop, denumiţi şi propolis vegetal, conţin derivaţi ai saligenolului cu acţiune asemănătoare scoarţei de salcie, cu care acţionează sinergic, reducând disconfortul de la nivelul sistemului locomotor, nervos, respirator şi genito-urinar.

Creţuşca este înrudită ca şi acţiune cu scoarţa de salcie deoarece conţine derivaţi ai acidului salicilic care îi conferă aceleaşi proprietăţi de bază, amplificând astfel efectul scoarţei de salcie. La acestea se adaugă acţiunea protectoare gastrică conferită de taninuri.

O capsula contine: extract uscat de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină 400 mg, muguri de plop (Populi gemma) 30 mg, creţuşcă (Ulmariae herba) 30 mg.

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 6 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului, sau alergie la salicilaţi.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Nu se recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează datorită conținutului în salicilați. Substanțele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

În cazul asocierii cu medicamente anticoagulante recomandăm urmărirea timpului de coagulare!

MOD DE ADMINISTRARE:

Copii între 6-12 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă.

Copii peste 12 ani şi adulţii: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă, sau la nevoie. Dacă este nevoie un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 5 – 10 zile, sau la nevoie.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: calmin, dureri articulare, dureri dentare, dureri musculare, nevralgii