Carti

Carti

    O alta activitate care contribuie la starea noastra de spirit, precum si la organizarea activitatilor noastre de zi cu zi si implicit a vietii este cititul.

    Ceea ce citim nu doar ca ne reprezinta intr-o oare care masura, dar ne si influenteaza stilul de viata. In acest sens, Plafar Inima Verde iti pune la dispozitie in aceasta categorie o gama de publicatii menite sa te ajute sa gandesti pozitiv si sa traiesti in armonie cu tine si intregul univers.

    Speram sa gasesti informatii utile si iti dorim spor la lecturat!

Comparare Produse (0)
Ayurveda, Instructiuni pentru viata - Ian Razdoburdin- Editura Helen

Ayurveda, Instructiuni pentru viata - Ian Razdoburdin- Editura Helen

Prima carteCiclul cărților ,,Ayurveda. Instrucțiuni pentru viață” – este o încercare de a sintetiza cunoștințele medicale Vedice antice și cele moderne, de a le apropia la maxim de orizontul nostru și de stilul european de viață, fiindcă principalul principiu Ayurveda – știința vieții – sună în sanscrită ,,desha, kala, patra” sau ,,locul, timpul, c..

46.00lei Fără TVA: 46.00lei

Dumnezeu Alexei .I.Osipov - Editura Helen

Dumnezeu Alexei .I.Osipov - Editura Helen

Cuvânt înainteCum a apărut ideea de Dumnezeu? Se poate să fie doar născocirea cuiva, o născocire care a ajuns să influențeze toată omenirea, sau El există cu adevărat și a fost văzut și de alții? De ce oare oamenii au crezut mereu în El?Unii spun că religia a apărut treptat, datorită unor factori diverși. Mai ales se crede că, în zorii istoriei uma..

27.00lei Fără TVA: 27.00lei

Ghid pentru a deveni stapanul propriei vieti - Valeri Sinelnikov  - Editura Helen

Ghid pentru a deveni stapanul propriei vieti - Valeri Sinelnikov - Editura Helen

Cuvânt înainteValeri Sinelnikov este medic, homeopat, profesor și scriitor, autor al tehnicilor psihologice prezentate în cărţile Iubeşte‑ţi boala, Puterea intenției, Vaccin împotriva stresului sau Aikido psihoenergetic, Calea spre bogăţie sau Unde sunt îngropate comorile, Cursul practic al dr. Sinelnikov sau Cum să înveți să te iubeşti, Puterea mi..

33.00lei Fără TVA: 33.00lei

Iubeste-ti boala - Valeri Sinelnikov  - Editura Helen

Iubeste-ti boala - Valeri Sinelnikov - Editura Helen

Cuvânt înainteScrisă de Valeri Sinelnikov, medic psiholog, specialist în homeopatie, hipnoză și psihoterapie, cartea a fost tradusă în 20 de limbi și vândută în peste 14 milioane de exemplare. A transformat viețile a milioane de oameni și i-a ajutat să își înțeleagă cauzele bolilor, ascunse de fiecare dată în ungherele subconștientului lor.Foarte m..

48.00lei Fără TVA: 48.00lei

Puterea Intentiei - Valeri Sinelnikov  - Editura Helen

Puterea Intentiei - Valeri Sinelnikov - Editura Helen

Cum să-ți împlinești visurile și cele mai arzătoare intenții.Fiecare ecapitol al acestei cărți este creat și scris de așa natură încât să acționeze la nivelurile profunde, cu mult mai sănătoase și armonioase, ale conștientului și să îl încurajeze pe cititor să acționeze. Ajutorul pe care îl vei primi după citirea acestei cărți este dincolo de orice..

23.00lei Fără TVA: 23.00lei

Vaccin impotriva stresului - Valeri Sinelnikov  - Editura Helen

Vaccin impotriva stresului - Valeri Sinelnikov - Editura Helen

În loc de introducereDupă apariția primei mele cărți, Iubește‑ți boala, am primit foarte multe scrisori pline de mulțumiri. Din ele am aflat că lucrarea mea a devenit pentru mulți o carte de căpătâi și i-a ajutat să-și schimbe viața în bine. Mulți cititori s-au vindecat de boli cu care se chinuiau de ani și au devenit sănătoși. Pe alții cartea i-a ..

38.00lei Fără TVA: 38.00lei

Afișare 1 - 6 din 6 (1 Pagini)