Informații Livrare

Livrare prin firme de curierat sau poștă :

Comanda ta efectuată din alte zone ale țării decât București va ajunge la tine intre 2 și 5 zile lucratoare din momentul în care predăm coletul curierului (BOOKURIE pentru Bucuresti, GLS CURIER in tara) sau prin serviciul de curierat POȘTA ROMÂNĂ. Predarea coletului reprezinta momentul livrarii. Conform termenilor si conditiilor acestei platforme livrarea se face in maxim 72 de ore de la data confirmarii comenzii.

Livrarea este gratuită dacă valoarea comenzii depaseste 160 lei. Daca valoarea comenzii este mai mica de 160 lei, costul de livrare este 16 lei.

 

Livrare in aceeasi zi:
Daca inregistrezi comanda de luni până vineri până în ora 12:00 și livrarea este în București, poți primi produsele în aceeași zi*. Pentru asta, cănd înregistrezi comanda trebuie să scrii în câmpul observații: “Vreau livrare azi”. După confirmare, comanda se va livra în aceeași zi*, în intervalul 18:30 – 21:00.
*Produsele vor fi livrate în aceiași zi în funcție de disponibilitatea de stoc. În cazul în care unele produse nu se află în stoc ți se va comunica telefonic acest lucru și se va stabili o noua dată de livrare.


Costul pentru livrarea comenzii în aceeași zi este 5 lei, indiferent de valoarea produselor comandate. Această taxă se va emite separat de comandă și va figura pe factura finală de plată. 


Ridicare din magazin:
Dacă produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc în magazin și vrei să economisești banii de livrare le poți ridica imediat.
Daca produsele nu sunt pe stoc în magazinul nostru, te vom anunța prin e-mail, telefon sau SMS când acestea vor ajunge în locație ca să treci să le ridici. Din momentul în care au ajuns, produsele sunt rezervate în magazin timp de 3 zile lucratoare.

Dacă în 3 zile lucrătoare, comanda cu specificația "ridic din magazin" nu a fost ridicată, va fi anulată automat.