• Cremă de zi antistress cu factor de protecție solară - Pell Amar 50ml

Cremă de zi antistress cu factor de protecție solară - Pell Amar 50ml

  • Producator:  Pell-amar
  • Cod Produs:  6425116070015
  • Puncte de recompensă:  7 puncte
  • 77.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 155- SAU -

Crema de zi antistress Pell Amar are la bază echilibrul și protecția naturală.

Deoarece este bazată pe o combinaţie unică de componente active, această cremă protejează împotriva radiaţiilor solare UVA şi UVB oferind protecţie împotriva radicalilor liberi și menținând în același timp hidratarea naturală a pielii . Totodată în perioada în care pielea este expusă major la soare împiedică pigmentarea datorită arsurilor.

Conţine cea mai mare concentraţie de vitamina E  datorită extractului de semințe de floarea soarelui și stopează deteriorarea ireversibilă a componentelor pielii. 

Uleiul de cătină are rolul de a face din cremă un excelent emolient și în același timp ajută la păstratea echilibrului hidric al pielii.

Ca și alte creme de corp sau de față din gama Pell Amar, nu poate lipsi colagenul de origine marină care are proprietăţi antioxidante cu un rol important în procesul de hidratare şi refacere a pielii.

Extractul Pell Amar contribuie la reconstituirea învelişului acid al epidermului, având rol hidratant şi protector. Conţine aminoacizi cu rol cheie în metabolismul dermic: alanina, prolina şi glicina ce au efect de încetinire a proceselor de îmbătrânire a pielii.

Produsul conţine ecran şi filtru care protejază în spectrul radiaţiei UVA şi UVB. Factor neconvenţional de protecţie de natură vegetală, care neutralizează acţiunea radicalilor liberi de orice natură‚ inclusiv cei generaţi de radiaţia solară, completând şi extinzând protecţia asigurată de factorii clasici.

Extractul de Aloe este recunoscut prin calitățile sale de hitratare, antiiritare și calmare ale pielii.


Mod de utilizare: 

Se aplică pe tenul curat, prin masaj uşor pe faţă, gât şi decolteu, pentru a asigura protecţie pe timpul zilei. Se poate utiliza ca suport pentru fard.


Conținut: zinc oxide (and) caprylic / capric triglyceride (and) glyceryl isostearate (and) polyhydroxy stearic acid, glyceryl stearate, peg-100 stearate, ethylhexyl cinnamate, cetearyl alcohol, aloe barbadensis leaf juice, hippophae rahmnoides (and) almound oil, marine colagene, mineral salts and amino acids from pelloid mud extract pell amar), ethylhexylglycerin / phenoxyethanol, heliantus annuus seed extract, xantan gum, fragrance.

Capacitate flacon: 50 ml


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: cremă anti-stress, pell-amar, protecție solară