• Soya Turmeric Cream - crema antiseptica cu marar si curcuma 50 ml - Ayurveda

Soya Turmeric Cream - crema antiseptica cu marar si curcuma 50 ml - Ayurveda

  • Producator:  Star Ayurveda
  • Cod Produs:  AY66
  • Puncte de recompensă:  2 puncte
  • 18.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 39- SAU -

Soya Turmerci Cream este o crema ayurvedica cu propietati antiseptice lasand tenul relaxat si catifelat dupa fiecare aplicare.

Curcuma a fost de secole utilizată atât intern cât și extern pentru a obține pe cale naturală o piele frumoasă și sănătoasă. Soya Turmeric Cream este o cremă antiseptică ce se absoarbe rapid în piele. Extractul din rizomul de Curcuma longa are proprietăți detoxifiante, antioxidante, antibacteriene și protejează pielea de razele solare nocive și de factorii dăunători din atmosferă, menținând culoarea sănătoasă a pielii.

Extractul uleios din rădăcina de turmenic pătrunde ușor în piele, o hrănește și o curăță de toxine și îi oferă un plus de strălucire. Este un puternic antioxidant și antiinflamator care redă vitalitatea și prospețimea pielii și ajută la estomparea ridurilor și protecția împotriva stresului oxidativ determinat de radicalii liberi. Are efect antiseptic, reglează secreția de sebum, curăță în profunzime tenul și uniformizează nuanța pielii.

Extractul din fructe de mărar are proprietăți antiseptice și antifungice, ajută la calmarea inflamațiilor pielii, catifelează, elimină petele și netezește tenul. Extractul din tulpina de Berberis aristata este un antiseptic local care contribuie la protecția pielii față de infecțiile bacteriene. Soya Turmeric Cream încetinește procesul îmbătrânirii premature a pielii și calmează iritațiile acesteia.

Ingrediente active: Berberis aristata (Daru Haldi), extract din tulpină; Anethum sowa (Mărar), extract din semințe; Ulei de Curcuma longa (ulei de turmeric).

Mod de utilizare: Se aplică Soya Turmeric Cream pe pielea curată, prin masare ușoară, până când este complet absorbită de piele. Se utilizează dimineața și seara.

Ingredeinte: Aqua, Acid stearic, Ulei de parafina, Glicerina, Cetilalcool, Berberis aristata (Daru Haldi) extract din tulpina, Anethum sowa (Marar) extract din seminte, Ulei de Curcuma longa (ulei de turmeric), Borax, (Sodi biboras), B.H.T, Metilparaben, Propilparaben.

Producator: Star International Med

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: antirid, antisepctic, crema marar