• Cremă naturală pentru ten gras acneic, 40 ml - Narje Cosmetics

Cremă naturală pentru ten gras acneic, 40 ml - Narje Cosmetics

  • Producator:  Narje Cosmetics
  • Cod Produs:  NARJE4
  • Puncte de recompensă:  4 puncte
  • 40.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 80



- SAU -

Cremă naturală pentru ten gras acneic, 40 ml

Ingredientele naturale pe care le conține crema naturală pentru ten gras acneic Narje Cosmetics au proprietăți de calmare, tratare și vindecare. Această cremă naturală handmade se aplică pe față, substanțele active conținute influențând cu succes mecanismele biologice ale pielii.

Având o mică plantație de lavandă, obținem apa de lavandă prin distilarea florilor care nu sunt tratate cu niciun fel de substanțe toxice. Putem astfel să oferim clientilor nostri ce este mai natural și mai eficient pentru îngrijirea tenului gras, tip de ten ce necesită o mare atenție. Apa de lavandă este un calmant natural, dezinfectant, astringent și răcoritor. Ea este folosită ca ingredient pentru crema naturală pentru ten gras acneic, produs recomandat și tenului cu porii dilatați.

Ingrediente cremă naturală pentru ten gras acneic:

apă de lavandă, olivem, ulei virgin de cocos, ulei de orez, pudră de bambus, alantoină, colagen marin, extract CO2 de arnică, conservant PE, niacinamidă.

  • Pe lângă apa naturală de lavandă pe care am descris-o, produsul nostru natural handmade conține și alte ingrediente naturale de o foarte bună calitate. Pentru clienții noștri interesați de beneficiile acestora, facem o scurtă prezentare:
  • Olivem-ul este un emulsifiant derivat din uleiul de masline, agreat de Ecocert pentru utilizarea ca ingredient al produselor BIO.
  • Uleiul virgin de cocos conține în mod natural antioxidanți și nutrienți valoroși, precum vitaminele A, C și E, care ajută la menținerea fermității și tinereții pielii. Acest ulei natural este obținut prin presarea la rece a pulpei fructului.
  • Uleiul de orez utilizat în crema naturală pentru ten gras acneic
  • Orezul este una dintre cele mai importante plante de pe glob, cu o compoziție bogată în minerale, vitamine și antioxidanți. Datorită proprietăților sale, ea devine o bază excelentă pentru uleiul obținut din învelișul boabelor. Uleiul de orez este folosit în țările asiatice de foarte mult timp, fiind integrat în ritualurile de frumusețe ale gheișelor din Japonia și ale curtezanelor din China și Coreea.
  • Vitamina principală din compoziția sa este vitamina E, excelentă pentru repararea țesuturilor și protejarea celulelor în fața degradării.
  • Antioxidanții sunt substanțe care pot lupta în fața radicalilor liberi, încetinind procesul de îmbătrânire. Din acest motiv, reprezintă ingredientul principal din toate produsele anti-aging.

Spre deosebire de produsele din comerț care au în compoziție chimicale și conservanți, uleiul de orez este o alternativă complet naturală, lipsită de efecte adverse ascunse. De culoare gălbuie, se absoarbe foarte rapid și prezintă un miros discret, care nu deranjează.

În concluzie, uleiul de orez este un produs anti-aging de vârf, sprijinind regenerarea și menținând hidratarea pentru un timp îndelungat. Transferul de apă între straturile de piele este echilibrat, rezultatul constând într-o piele mult mai netedă, cu riduri atenuate. Mai mult, datorită protecției UV, uleiul previne apariția unor riduri noi.

Pudra de bambus utilizată in crema naturală pentru ten gras acneic

Bogată în siliciu vegetal, este o pudră foarte fină, absorbantă și matifiantă, folosită în numeroase aplicații: produse de machiaj, deodorante, loțiuni și creme pentru ten gras. Datorită proprietăților de tonifiere și sporire a fermității pielii, este utilă și în compoziții de remodelare corporală.

Acest ingredient este obținut prin recoltarea sevei din tulpina de bambus, urmată de uscarea și micronizarea ei.

Pudra de bambus, indispensabilă în componența cremelor destinate îngrijirii tenului gras și a celui mixt, este matifiantă, cu textură mătăsoasă, catifelează pielea, are proprietăți tonifiante, sporește fermitatea pielii, absoarbe sebumul și transpirația.

Alantoina inclusă în compoziții cosmetice este un factor de regenerare și reparare a pielii. Contribuie la sinteza colagenului, accelerează vindecarea și protejează pielea de factorii iritanți. Alantoina se regăsește în multe preparate cosmetice destinate atât adulților, cât și bebelușilor și copiilor, fiind potrivită inclusiv pentru îngrijirea pielii sensibile, delicate.

Alantoina este un antiiritant și calmant epitelizant, cicatrizant, protejează pielea sensibilă de factorii iritanți. Stimulează reînnoirea celulelor pielii keratolitic, accelerează procesul de vindecare și restaurare cutanată, accelerează regenerarea țesuturilor.

Colagenul marin /vegetal

Este obținut din alge brune mediteraneene, în special Fucus și Laminaria. Conține proteine cu greutate moleculară foarte mică, cu o compoziție asemănătoare colagenului din piele, lizină, leucină, izoleucină, arginină, alanină, acid aspartic, acid glutamic, alanină, prolină, hidroxiprolină, serină, arginină, fenilalanină, valină, glicină (GLY); vitamine (retinol, caroteni, B1, B2, B5, B6, B8, B12, vitamina C, tocoferoli, nicotinamidă, biotină); oligoelemente (iod, calciu, potasiu, magneziu, zinc, fier, cupru, mangan).

Colagenul marin regenerează, hrănește, hidratează și protejează pielea și părul de acțiunea factorilor de mediu (frig, vânt, radiații solare), dar și de cea a substanțelor agresive cu pielea (detergenți etc) .

Preparatele cu colagen marin grăbesc vindecarea rănilor și calmează iritațiile pielii.

Extractul de arnică folosit în crema naturală pentru ten gras acneic 

Este de culoare brună, cu miros caracteristic. Este obținut din flori de Arnica Montana, prin extracție cu dioxid de carbon și standardizare în ulei organic de floarea soarelui. Extractul CO2 de Arnica este extrem de concentrat (pentru obținerea unui kilogram de extract se folosesc între 4 si 6 kilograme de flori de Arnica Montana). El conține 3,5-4,5% lactone sescviterpenice, esteri triterpenici (faradiol, arnidiol), o cantitate mică de ulei esențial, ceruri și ulei organic de floarea soarelui.

Ingredientele-cheie ale acestui extract sunt lactonele sescviterpenice, cu rol puternic antiinflamator. Proprietăți ale extractului CO2 de Arnica: analgetic, antiartritic, antiinflamator, antibacterian și antiseptic, stimulant al circulației sanguine.

Conservantul PE este un ingredient cosmetic de sinteză, 100% biodegradabil, ce asigură protecție împotriva unui spectru larg de bacterii, fungi și mucegaiuri.

Niacinamida, o formă a vitaminei B3, este un ingredient benefic în special pentru pielea problematică, afectată de acnee, roșeață asociată cu rozaceea, inflamații. S-a dovedit eficientă și în cazurile de hiperpigmentare postinflamatorie. Este utilă și pentru pielea fără probleme deosebite, deoarece ajută la buna funcționare a barierei naturale de protecție a pielii. Contribuie la menținerea hidratării și la reducerea ridurilor, îmbunătățește aspectul general al pielii. Este foarte bine tolerată de orice tip de piele.

Valabilitate: 8 luni de la data deschiderii.

Recomandări: Nu lăsați la îndemâna copiilor. Numai pentru uz extern.

Pentru a beneficia pe deplin de calitățile ingredientelor, recomandăm păstrarea produsului la temperatura camerei pe toată durata folosirii. Temperatura optimă de păstrare a cosmeticelor naturale handmade este cuprinsă între 15-25 grade Celsius.

Produs in Romania de Narje Cosmetics

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: crema hand made