• D-Ribose pulbere 140 g Zenyth

D-Ribose pulbere 140 g Zenyth

  • Producator:  Zenyth
  • Cod Produs:  ZENYTH31
  • Puncte de recompensă:  8 puncte
  • 77.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 154- SAU -

D-Ribose pulbere 140 g Zenyth

Supliment alimentar, recomandat adulților și vârstnicilor pentru susținerea funcției cardiace, funcționarea normală a mușchiului cardiac și a sistemului muscular, precum și sportivilor pentru îmbunătățirea rezistenței la efort și creșterea nivelului de energie în organism.

D-riboza este o componentă de bază a acizilor ARN și ADN, dar și un factor important în producerea de ATP (adenozin trifosfat).

ATP este responsabil cu energia internă a organismului. În condiții de stres, leziuni sau îmbătrânire, inima și sistemul muscular nu pot produce ATP la nivel optim.

Suplimentarea dietei cu D-riboză stimulează producția de ATP și creșterea resurselor energetice la nivel celular.

Mod de administrare:

Utilizare: câte 1 linguriță (5 g), de 1-3 ori pe zi. A se administra înainte sau după masă, înainte sau după antrenament. Adăugați o linguriță de pulbere într-un pahar cu apă sau suc de fructe și consumați imediat. D-riboza nu are restricții cu privire la durata de administrare și nu creează dependență.

D-riboza se poate asocia cu N-acetil L-Carnitină, Coenzima Q10 și Magneziu, cu care acționează sinergic.

Produs recomandat în dietele vegetariene/vegane.

Precauții și contraindicații: Femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu hiperuricemie vor consulta medicul înainte de utilizare. În cazul diabeticilor se recomandă administrarea în timpul mesei sau dizolvată într-un suc natural de fructe, deoarece poate determina scăderea glicemiei.

Ingrediente:

100% D-riboză, obținută prin fermentația microbiană a glucozei din porumb.

Nu conţine lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Efecte secundare și interacțiuni:

D-riboza se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Supradozarea produsului poate cauza diaree, greață, crampe, dureri de cap, scăderea glicemiei.

Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de data de: vezi pe capac.

D-Ribose este un supliment alimentar.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: d ribose