• Sare baie cu matase si minerale de Rhodolit 400 g Dermasel

Sare baie cu matase si minerale de Rhodolit 400 g Dermasel

  • Producator:  DermaSel
  • Cod Produs:  dms6
  • Puncte de recompensă:  2 puncte
  • 21.94lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 44- SAU -

Sare baie cu matase si minerale de Rhodolit 400 g Dermasel

SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA+ULEI DE BAIE CU MATASE

DERMASEL - EXCLUSIV are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.

Delicat ca o adiere de fluture, cu un miros dulceag ca un orez nedecorticat inflorit si pretios ca o bijuterie – compozitia unica de uleiuri aromatice atent selectionate invaluie pielea Dvs cu frumusete, suplete si parfumul din Tara-Soarelui-Rasare.

Esentele din Extremul Orient, ingrediente pretioase si testate dermatologic sunt combinate intr-o formula distinctiva pentru a va conferi o experienta unica si relaxanta. Ansamblul de proteine de Matase, minerale extrase din piatra pretioasa Rhodolit si ulei de orez de inalta calitate, sofisticat, impreuna cu Mineralele si sarea de Magneziu de la Marea Moarta, confera o baie aromatica, cu rol de ingrijire, ce imbunatateste vizibil textura pielii si ii confera o suplete si o catifelare incomparabila!

Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.

Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali cu matase

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: sare de baie