Despre noi

Plafar Inimă Verde S.R.L-D a luat naștere în august 2015 pentru a veni în ajutor oamenilor care doresc să consume și să se trateze cu produse oferite de natura.

De asemenea am apreciat faptul că în ultimi ani există tendința de revenire la natură și un stil de viață vegan, bio, sănătos.

Pentru că avem la inimă acest mod de viață și ne dorim să îl promovăm, fiind convinși că doar așa vom fi în armonie cu întreg universul și vom avea o viață echilibrată, am decis să începem campania deschizând un magazin în București, Str. Drumul Taberei 84-86 și magazinul online inimaverde.ro. La doi ani de la lansarea primului magazin in sectorul 6, am continuat cu deschiderea celui de-al doilea magazin în Sectorul 5 din București, Centrul Comercial Malcoci, care a fost deschis in Ocrombrie 2017. 

Brand-ul nostru este înregistrat la Oficiul de Stat Pentru Invenții și Mărci sub nr:  141255, De asemenea este înregistrat și numele de domeniu inimaverde.ro atât la OSIM cât și la ROTLD.

În magazinele Inimă Verde facem eforturi zi de zi să oferim cele mai mici prețuri la toată gama de produse disponibile atât on-line cât și in-store, și chiar dacă nu reușim, suntem cei mai sinceri în relația cu clienții noștri, fiind convinși că doar așa putem ajunge la inima lor.

Ne angajam să îți răspundem întodeauna solicitarilor și să îți oferim sfaturi din toată inima.

În magazinele noastre, care ne dorim să fie cât mai multe, vei găsi atât produsele pe care le iubești cât și produse deosebite ce merită descoperite.

Suntem convinși că mai puțin înseamnă mai mult, și suntem convinși că făcând eforturi în a fi primii dintre cei care vă servesc vom întâmpina piedici pe drumul nostru. Cu toate acestea, vă garantăm că dragostea ce izvorăște din inima noastră pentru voi, nu ne va ține în loc, și mereu vom găsi un loc și un mediu în care sa fim aproape unii de ceilalți cu sfaturi și produse de calitate.

INIMA VERDE - pentru că vine din inimă!