Guma de mestecat

Studiile academice au aratat ca, guma de mestecat ajută în mod eficient la antrenarea prin masarea gingiile, in prevenirea cariilor dentare, a bolilor parodontale cat și pentru a reduce formarea plăcii dentare. In aceasta categorie prezentam gume de mestecat diverse sortimente.

Comparare Produse (0)
Guma de mestecat cu mastic si lamaie 13gr  - MEDITERRA

Guma de mestecat cu mastic si lamaie 13gr - MEDITERRA

Guma de mestecat cu mastic si lamaie fara zahar. Masticul de Chios, spre deosebire de guma de mestecat comuna si datorită gustului aparte și duritatea sa relativă, stimuleaza o mai mare cantitate de salivă, crescând astfel starea de proaspăt și curat in gura și contribuind în același timp la tratamentul paliativ al xerostomiei. Mai mult decât atât,..

7.00lei Fără TVA: 7.00lei

Guma de mestecat cu mastic si menta 13gr  - MEDITERRA

Guma de mestecat cu mastic si menta 13gr - MEDITERRA

Guma de mestecat cu mastic si menta fara zahar. Masticul de Chios, spre deosebire de guma de mestecat comuna si datorită gustului aparte și duritatea sa relativă, stimuleaza o mai mare cantitate de salivă, crescând astfel starea de proaspăt și curat in gura și contribuind în același timp la tratamentul paliativ al xerostomiei. Mai mult decât atât, ..

7.00lei Fără TVA: 7.00lei

Guma de mestecat cu mastic si scortisoara 13gr  - MEDITERRA

Guma de mestecat cu mastic si scortisoara 13gr - MEDITERRA

Guma de mestecat cu mastic si scortisoara fara zahar. Masticul de Chios, spre deosebire de guma de mestecat comuna si datorită gustului aparte și duritatea sa relativă, stimuleaza o mai mare cantitate de salivă, crescând astfel starea de proaspăt și curat in gura și contribuind în același timp la tratamentul paliativ al xerostomiei. Mai mult decât ..

7.00lei Fără TVA: 7.00lei

Guma de mestecat cu mastic si trandafir 13gr  - MEDITERRA

Guma de mestecat cu mastic si trandafir 13gr - MEDITERRA

Guma de mestecat cu mastic si trandafir fara zahar. Masticul de Chios, spre deosebire de guma de mestecat comuna si datorită gustului aparte și duritatea sa relativă, stimuleaza o mai mare cantitate de salivă, crescând astfel starea de proaspăt și curat in gura și contribuind în același timp la tratamentul paliativ al xerostomiei. Mai mult decât at..

7.00lei Fără TVA: 7.00lei

Afișare 1 - 4 din 4 (1 Pagini)