• Extract purificat de rășina mumie cu ginseng x 60 TB - Dr. Marioara Godeanu

Extract purificat de rășina mumie cu ginseng x 60 TB - Dr. Marioara Godeanu

 • 39.99lei
 •  TVA Inclus
- SAU -

Această rășină de mumie este cunoscuta și utilizata încă din cele mai vechi timpuri, in peste 50 de domenii.  Rășina Mumie este originară din Podisul Tibet și muntii Pamir, fiind descoperită cu circa 3000 de ani în urmă, aceasta fiind situată la înălțimi de peste 2000-5000 de metri. 

Este sub formă solidă, având culoare brun închis și un gust amar, caracteristic. 

În termeni populari, Răsina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri cum ar fi: balsam de munte, sucul stâncilor, ulei de munte, sângele munților etc.

În compoziția acestei rășini intră un întreg complex de substanțe organice și minerale (25 pana la 40): produse de descompunere a compușilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, acid oxalic), aminoacizi (fenilalanină, alanină, arginină, tirozină, lizină, serină, valină, metionină, glicină, acid aspartic, acid glutamic), terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B și P, fragmente de molecule polifenolice, macro- și microelemente: calciu, magneziu, sodiu, potasiu etc.

Ginseng: rădăcina de Ginseng conține o combinație de substanțe - panaxim, panaquilon, schingenin - care stimulează fluxul hormonal, întăresc inima și sistemul nervos. Oamenii de știință ruși au mai descoperit o radiașie mitogenică subtilă generată de Ginseng. În cadrul spectrului electromagnetic, radiația este aproape de ultraviolete și stimulează creșterea țesuturilor care alcătuiesc sistemul endocrin uman. Falcarinolul, o altă substanță conținută de ginseng, este considerată ca având cel mai puternic efect anticancerigen dintre toate substanțele naturale. Alte substanțe bioactive conținute de ginseng – panaxacol, panaxydol și panaxytriol – au proprietăți antibiotice deosebite. Cercetările de ultimă oră au evidențiat că substanțele active din Ginseng, (ginsenozide), au proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și chiar stopează dezvoltarea tumorilor de tip malign și benign.


ACȚIUNI:

 • imunomodulator, stimulează diviziunea limfocitelor T și a limfocitelor B;
 • detoxifiază organismul, eliminând reziduurile și toxinele;
 • regenerează și întinerește, acționează sinergic în lupta împotriva radicalilor liberi, responsabili ai procesului de îmbătrânire prematură sau accelerată a organismului
 • influențează pozitiv funcționarea sistemului nervos și endocrin, a sistemului osos, a aparatului respirator și cardiovascular, a sistemului urinar și reproducător și a întregului tub digestiv;
 • stimulează refacerea țesuturilor afectate de răni, tăieturi, arusri sau degerături;
 • anticnacerigen;
 • adaptogen, mărește capacitatea și viteza de adaptare a organismului la condițiile neprielnice ale mediului înconjurător;
 • psihotonic, antidepresiv, antistres;
 • reglator al colestorolului;
 • stimulent limfatic;
 • afrodisiac.


Ingrediente: Extract purificat de rășină Mumie extrasă din Podisul Pamir, Ginseng


Mod de utilizare: Intern, în funcție de greutatea corporală, după cum urmează:

Până la 70 kg – câte 0,2 gr. de 2 ori pe zi

Până la 80 kg – câte 0,3 gr. de 2 ori pe zi

Peste 80 kg – câte 0,4 gr. de 2 ori pe zi

Pentru copii cu vârsta între 10 ani și 12 ani, doza zilnică este 0,1 gr. de 2 ori pe zi.

Durata unei cure:  25 – 30 de zile. În cazul situațiilor deosebite cura se va repeta după o pauză de 5-10 zile.

Se poate lua cu apă plată, lapte, suc natural, ceai și miere.

Condiții de păstrare: La temperatura camerei,  într-un loc uscat, ferit de lumină.

CONTRAINDICAȚII: este contraindicat femeilor gravide și celor care alăptează, copiilor în vârstă de până la 10 ani. Trebuie evitată administrarea sau, după caz, să se consulte medicul în cazul diabeticilor, bolnavilor de astm, hipertensivilor, cardiacilor, persoanelor care suferă de infecții grave. În cazul femeilor aflate la menopauză, administrarea poate declanșa apariția bufeurilor și reapariția temporară a unor sângerări similar celor menstruale.

Printre efectele adverse posibile se numără : stare de agitație, palpitații, creșterea tensiunii arteriale, dureri de cap, diaree și insomnie.

Mod de prezentare: 2 blistere a câte 30 de tablete.

Observații: Datorita faptului ca Extractul purificat de rasina Mumie® cu ginseng - prof.dr. Marioara Godeanu®  nu conține stabilizatori, conservanși, amelioratori de textură sau alți aditivi, fiind, prin urmare, un produs 100% natural, de natură vâscoasă, acesta, conform caracteristicilor fizico-chimice, este sensibil la variațiile de temperatură, căldură sau umiditate. De aceea, unele pastile pot sa prezinte în timp un aspect ușor neuniform sau să fie puțin moi.

Acesta este un supliment alimentar si nu inlocuiește o dietă variată, echilibrată și un mod de viață sănătos. 

INPORTATOR UNIC: SC DAMAR GENERAL TRADING

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: extract rășină mumie