• Fier Natural 60 capsule - DVR

Fier Natural 60 capsule - DVR

  • Producator:  Dvr Pharma
  • Cod Produs:  DVR56
  • Puncte de recompensă:  3 puncte
  • 30.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 60- SAU -

Fierul este un oligoelement prezent la nivelul fiecarei celule din organismul uman. 85 % din cantitatea de fier din organism se gaseste in hemoglobina, organismul uman continand 2, 3 grame de fier la femei si 3, 5 g la barbati. Organismul uman are nevoie de o cantitate crescuta de fier pentru a functiona bine.

Fierul este necesar pentru formarea hemoglobinei, a unor enzime, precum si a mioglobinei. Acesta mai are si rolul de a vindeca si preveni anemiile, asigura nutritia mucoaselor, secretia gastrica, respiratia celulara, ajuta la procesul de crestere, mareste rezistenta la imbolnaviri, mai ales la infectii, transporta diferite substante chimice implicate in metabolismul energetic, are actiune antioxidanta, ajuta la cresterea armonioasa, asigura functia reproductiva.

Acțiuni fiziologice: Fierul contribuie la funcția cognitivă normală, la metabolismul energetic normal, la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei; contribuie la transportul normal al oxigenului în corp, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării, la procesul normal de diviziune celulară.

Precauții și contraindicații: Nu se cunosc. 

Prezentare: flacon cu 60 capsule.

Mod de utilizare: 2-6 capsule pe zi.                          

Ingrediente/capsulă: Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min.1% Fier*: 240mg; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscată și dezactivată, pulbere: 160mg; capsulă tare de gelatină.* Doza zilnică recomandată aduce între 4,8 si 14,4mg Fier, reprezentând 34-103% VNR (Valori Nutriționale de Referință).         

A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. 

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante  Medicinale și Produse ale Stupului. 

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: fier natural