• Forte nuit 8h 15 comprimate - Forte Pharma

Forte nuit 8h 15 comprimate - Forte Pharma

  • Producator:  Forte Pharma
  • Cod Produs:  Frt12
  • Puncte de recompensă:  5 puncte
  • 50.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 100- SAU -

Forte nuit 8h 15 comprimate - Forte Pharma

Deficienta de somn modifica activitatea in anumite parti ale creierului, ingreunand procesul de luare a deciziilor, de gestionare a emotiilor si a comportamentului, precum si capacitatea de a face fata schimbarilor, devenim nervosi si impulsivi, cu modificari ale dispozitiei, tristi, deprimati sau lipsiti de motivatie.

Laboratoarele Forte Pharma promoveaza o tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi, ce permit combinarea mai multor ingrediente, care anterior functionau doar administrate separat, la intervale de timp diferite.

Ingredientele cheie din ForteNuit 8h sunt evidentiate vizual prin doua straturi distincte in cadrul tabletei: unul cu efect  imediat ( in  30 de minute de la administrare) si altul cu efect prelungit ce asigura un somn profund si sanatos pana la 8 ore.

Beneficii:

  • Tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi, ce permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat, la intervale de timp diferite.
  • Sustine calitatea somnului (ofera suport in reducerea latentei somnului, cresterea timpului total al somnului, reducerea numarului si a duratei trezirilor nocturne) in perioade de stres sau de modificari ale dispozitiei, schimbari de mediu sau de fus orar.
  • Somnul se instaleaza dupa 30 de minute de la administrare si se mentine pana la 8 ore.

Mod de administrare:

Un comprimat seara cu un pahar mare de apa (200ml) cu 30 de minute inainte de culcare.

Contraindicatii:

Copiii sub 12 ani, femeile însarcinate sau care alapteaza vor consulta medicul înainte de utilizare. Persoanele care iau alte medicamente (antidepresive, auxiliare pentru somn) ar trebui sa solicite sfatul medicului. Nu se recomanda administrarea pe termen lung. Nu conduceti vehiculul si nu folositi utilaje timp de 4-5 ore de la administrare.

Ingrediente:

Stratul 1  cu eliberare instant

Melatonina - este un hormon derivat din serotonina,  „hormonul fericirii” si are rol in reglarea ritmului circadian. Melatonina, cunoscuta si sub numele de „hormonul intunericului” (este produsa in organism sub stimularea intunericului, in timpul procesului de sinteza), are un rol important in initierea si mentinerea somnului.

Melatonina are mai multe actiuni benefice asupra organismului. In timpul odihnei, aceasta impiedica hormonii energetici sa fie activi pentru ca resursele organismului sa se poate regenera. De asemenea, in intervalul 2:00-4:00 dimineata, melatonina sustine reducerea temperaturii interne a corpului pentru a preveni trezirile nocturne.

STRATUL 2  cu eliberare prelungita

Valeriana - ne face mai rezistenti la stresul cotidian, ferindu-ne de sentimentele de frica, de ganduri apasatoare si grijile care ne priveaza de somnul sanatos de care avem nevoie.

Valeriana contine numerosi compusi care pot ajuta la ameliorarea anxietatii si a insomniei, precum acid valeric, acid isovaleric si diversi antioxidanti precum hesperidina, care are efect sedativ.

Floarea Pasiunii - sau Passiflora este unul dintre cele mai puternice somnifere naturale, fiind un adjuvant eficient contra anxietăţii, atacurilor de panică si insomniei. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise frumoasa, cu respiraţie normală şi uşoară. Extractul de Passiflora are efect si pentru persoanele care se trezesc din cauza coşmarurilor  sau care sufera de insomnii din cauza stresului si grijilor cotidiene.

Mac Californian - Studiile stiintifice arata ca efectele sale biologice (sedativ, anxiolitic si analgezic) se datoreaza actiunii alcaloizilor din compozitia sa asupra receptorilor GABA care sunt prezenti la nivelul creierului in special in neuronii intermediari inhibitori. Macul este recomandat ca adjuvant in insomnii, stari de agitatie, stress si tulburari de anxietate.

GABA (Acid Gama Amino Butric) - este un neurotransmitator inhibitor produs in sistemul nervos central a carui concentratie scade o data cu varsta. Acest aminoacid este utilizat de catre creier pentru a promova starea de calm si reducerea atcaurilor de panica. GABA este sintetizat din glutamat in prezenta vitaminei B6.

Vitamina B3 (Niacina) -  poate ameliora insomniile, prelungind somnul REM, adica somnul profund, fiind eficienta in starile de tristete accentuate.

Vitamina B6 (Piridoxina) -  este adjuvanta in tulburari neurologice și neuropsihice: somnolență,  afectarea memoriei și capacității de concentrare, neuropatie, astenie, si nervozitate.

Producator: Forte Pharma Franta

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: fortenuit, insomnie