• Guma de mestecat cu mastic si lamaie 13gr  - MEDITERRA

Guma de mestecat cu mastic si lamaie 13gr - MEDITERRA

  • Producator:  Mediterra
  • Cod Produs:  MED3
  • Puncte de recompensă:  1 puncte
  • 7.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 14
  • 6 sau mai mult 6.80lei- SAU -

Guma de mestecat cu mastic si lamaie fara zahar. Masticul de Chios, spre deosebire de guma de mestecat comuna si datorită gustului aparte și duritatea sa relativă, stimuleaza o mai mare cantitate de salivă, crescând astfel starea de proaspăt și curat in gura și contribuind în același timp la tratamentul paliativ al xerostomiei. Mai mult decât atât, studiile academice au aratat ca, guma de mestecat ajută în mod eficient la antrenarea prin masarea gingiile, in prevenirea cariilor dentare , a bolilor parodontale cat și pentru a reduce formarea plăcii dentare.

Ingrediente: sorbitol , xilitol , manitol,baza de gumă : Mastic (2,5%) , glicerină, aroma de citrice naturale , ulei esential de lamaie ,gumă arabică , dioxid de titan , ceară de carnauba.

Mod de prezentare: blisetr cu 10 pastile a cate 1.3 grame

Masticul de Chios este unul dintre cele mai vechi si cunoscute condimente din Marea Mediterana si confera o aroma distincta multor produse alimentare si bauturi.

Producator: Mediterra SA 

Istoria producatorului:

Mediterra SA a fost înființată în 17 iunie 2002 de către Asociația Chios Mastiha Growers, cu obiective principale: crearea unui instrument de marketing pentru mastic (mastihashop), dezvoltarea, producția, promovarea și vânzarea de produse din mastic la nivel mondial, dezvoltarea, producția și vânzarea produselor de înaltă calitate din Grecia, dezvoltarea și implementarea activităților promoționale.

Până în prezent, Mediterra SA: a dezvoltat o rețea de distribuție cu amănuntul sub marca "mastihashop", care cuprinde 16 magazine în Grecia și în străinătate, a înființat o unitate de producție alimentară pe insula Chios, Grecia, unde sunt produse peste 100 de produse diferite: mastic natural,gumă de mestecat,produse cosmetice,produse parafarmaceutice,produse alimentare,lichior si alte băuturi.

Produs certificat P.D.O, zona de origine protejata.

Premiul pentru inovație pentru Mediterra mastihashop: 

Societatea a fost votată în topul celor mai mari 15 companii inovatoare din Grecia, selectate de Institutul Național pentru Inovare din Grecia și Universitatea Națională de Economie din Grecia, 2006.

Linia de produse mastihashoptherapy:

Premiul I  la European Design Awards 2006 pentru ambalare.

Societatea Mastihashop a fost votată  the Rising Star of the Year în 2006 la Annual Retail Awards 2006

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: guma de mestecat, mastic