• Complex B Natural 120 capsule - HealthNutrition

Complex B Natural 120 capsule - HealthNutrition

  • Producator:  HealthNutrition
  • Cod Produs:  HLTHN20
  • Puncte de recompensă:  6 puncte
  • 60.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 120- SAU -

Ce este Complex B Natural Health Nutrition?

Este extras din surse 100% naturale (varietăți de drojdie de bere) și conține nu mai puțin de opt vitamine (B1, B2, B3,B5,B6,B7, B9 și B12), esențiale în funcționarea sistemului nervos, imunitar, endocrin, etc. Vitaminele B naturale sunt tratamente naturiste recomandate în toate cazurile de infecții recidivante, de afecțiuni tumorale, de convalescență (inclusiv după intervențiile chirurgicale). Healthutrition va pune la dispozitie remedii naturiste create dupa retetele biologilor romani.

Beneficiile Vitaminelor B:

Specialiștii spun despre vitaminele din complexul B că lucrează în grup și de aceea trebuie administrate sub forma unui complex de vitamine, asa cum se prezinta în cazul produsului Complex B natural. 

Aceste vitamine în forma lor naturală au funcții extrem de importante. 

Actiuni:   

B9: reglează activitatea sistemului nervos, având un efect puternic calmant și stimulând unele procese cognitivie cum ar fi atenția si creativitatea; ajută la regenerarea țesuturilor îmbătrânite sau distruse, fiind un remediu crucial în așa-numitele tratamente anti-aging (de întinerire); contribule la buna funcționare a sistemului cardiovascular, contracarând acțiunea enzimei care provoacă o creștere a tensiunii arteriale; ajută la asimilarea fierului și combate anemia;   

B12: ajută la menținerea unei oxigenări celulare normale;contribuie la mentinerea sanatii creierului si a sistemului nervos;   

B2: contribuie la mentinerea structurii si functiilor normale ale pielii si ale mucoaselor; protejează ADN-ul, proteinele si lipidele din organism de stresul oxidativ; contribuie la transportul si metabolismul fierului; contribuie la mentinerea sanatatii ochilor;   

B2, B6: reduc stresul si oboseala;   

B5: contribuie la sinteza si metabolismul normal al hormonilor steroidieni.

Au un rol benefic pentru un număr extins de boli, printre care menționăm:  

Fertilitatea la femei - Complexul de vitamine B intervine în toate fazele procesului de procreere, de la maturizarea ovulului până la fecundare și formarea placentei. Specialiștii afirma că femeile care suferă de infertilitate fără cauze aparente ar trebui să urmeze o cură de trei săptămâni cu Complexul de vitamine B.   

Fertilitatea la bărbați - Vitamina B9, împreună cu zincul și seleniul natural, sunt vitale în procesul formării spermatozoizilor. De aceea, în condițiile unui deficit, apar probleme cum ar fi spermatozoizii imaturi, cu forme anormale sau cu deficit de motilitate.   

Sarcina - Cura cu vitaminele complexului B, din drojdia de bere, este bine să înceapă cu 3 luni înainte de procreere și va dura până la naștere. Acești nutrienți ajută în primul rând foetusul, ferindu-l de eventuale anomalii ale creierului, oaselor, inimii sau splinei. Vitamina B9 naturală previne avortul prematur, puseele de hipertensiune și alte tulburări cardiovasculare la femeile gravide si înlătura o parte din efectele nefaste ale fumatului.   

Hipertensiunea și infarctul - Curele cu vitaminele din complexul B reduc riscul de infarct, deoarece previn puseele de hipertensiune și depunerile de colesterol pe arterele care aprovizionează inima cu sange.

Mod de administrare: 2 capsule pe zi la un interval de 30 minute dupa masa.

Ingrediente: Drojdie de bere uscata si dezactivata pulbere 280mg, Drojdie de bere extract forteB 140mg, capsula tare de gelatina.

Mod de prezentare: flacon cu 120 capsule

Produs in Romania pentru Health Nutrition

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: vitamine, minerale