• Imunocaps 50 capsule - Farmaclass

Imunocaps 50 capsule - Farmaclass

  • Producator:  FarmaClass
  • Cod Produs:  FMC56
  • Puncte de recompensă:  2 puncte
  • 19.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 38- SAU -

Imunocaps 50 capsule - Farmaclass

Imunocaps conţine o combinaţie eficientă de substanţe biologic active care determină creşterea capacităţii de apărare a organismului la infecţii bacteriene, virale. Este un imunostimulator blând, eficace în cazul infecţiilor, mai ales gripale. Echinacea purpurea şi-a dovedit eficatitatea în creşterea capacităţii de apărare a organismului la infecţii: este un imunostimulator ce acţionează prin creşterea capacităţii nespecifice de apărare a organismului; activează fagocitoza şi stimulează fibroblaştii. Polenul este produs al stupului cu foarte multe utilizări datorită conţinutului bogat în vitamine , minerale. Ginsegul siberian este imunomodulator , creşte imunitatea umorală şi celulară prin stimularea celulelor imunocompetente, în special a limfocitelor T-helper. Îmbunătăţeşte rezistenta organismului şi reduce frecvenţa îmbolnăvirilor. Fructele de măceş au conţinut foarte ridicat în vitamina C (1000mg%). Imunocaps aduce un aport de vitamine: complex B, vitamina C, care ajută la susţinerea funcţionării organismului în caz de gripă, răceală. Este antioxidant şi adaptogen crescând capacitatea organismului la diverşi agenţi infecţioşi cât şi la stres.

Recomandări:

Imunocaps se recomandă pentru creşterea capacităţii de apărare a organismului la agenţi infecţioşi; este eficient în caz de gripă şi răceală.

Mod de administrare: 1 cps x 2/zi, luate cu un pahar cu apa inainte de masa.

Se recomanda administrarea IMUNOCAPS timp de o luna.Nu se administreaza concomitent cu vaccinarile. Nu se administreaza in boli autoimune.

1 capsula contin: echinaceea purpurea 110.0 mg, polen 40.0 mg, eleutherococcus senticosus ( ginseng siberian) 25.0 mg, rosa canina (maces) 80.0 mg, vitamina C 40.0

Producator: Farma Class Industry Romania

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: imunocaps, imunitate