• Iod Natural 60 capsule - DVR

Iod Natural 60 capsule - DVR

  • Producator:  Dvr Pharma
  • Cod Produs:  DVR53
  • Puncte de recompensă:  3 puncte
  • 28.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 56- SAU -

Ce rol are iodul în organismul nostru?

Ca orice mineral, iodul își are rolul său în buna funcționare a organismului. Acesta ajută la menținerea părului, a pielii dar și a unghiilor sănătoase. Menține o rată normala a metabolismului, metabolismul celulelor și o puternica conexiune dintre țesuturi. Metabolismul reprezintă practic acel proces prin care mancarea ingerată este convertită în energie. 

De ce este iodul important pentru sănătate?

Organismul uman are mare nevoie de iod pentru secreția de tiroxin, un important hormon care ajută în creșterea ratei metabolismului, dar participă și în procesul de creștere. 

Iodul este asimilat in corp din apă, mâncare și sare. Este stocat în glanda tiroida unde are rolul de a participa la secreția de hormoni tiroidieni. În plus, iodul normalizează secreția de estrogen.

Simptomele unui deficit de iod

O persoana poate suferi de carență de iod dacă prezintă următoarele simptome: are dificultati în ascultare, are întârziere mintală și apariția gușei.

În altă ordine de idei, pentru a preveni eventuale afecțiuni cauzate de lipsa de iod,  tebuie să includem în meniul de zi cu zi o cantitate adecvată de sare iodată, produse lactate, mai ales că acestea asigură organismului doza necesară de calciu, sau putem să asigurăm sursa necesară de iod prin administrarea a câte o capsulă de Iod Natural/zi.

Iodul Natural oferit de DVR contribuie la funcția cognitivă normală, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății pielii; contribuie la producția normală de hormoni tiroidieni și la funcționarea normală a glandei tiroide, la dezvoltarea normală a sistemului nervos al copiilor și adolescenților, contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor și adolescenților. 

Contraindicații: hipertiroidie.

Prezentare: flacon cu 60 capsule.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi. Pentru situații speciale, la recomandarea medicului: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi.                           

Ingrediente/capsulă: Fucus (Fucus vesiculosus), thall, pulbere: 440mg; Fucus (Fucus vesiculosus), thall, extract apos uscat cu min 0,15% iod: 110mg*; capsulă tare de gelatină* doza zilnică recomandată aduce 165-330 mcg Iod, reprezentând 110-220% VNR (Valori Nutriționale de Referință)

A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. 

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.  

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. 

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante  Medicinale și Produse ale Stupului. 


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: iod, metabolism