• N-Biot 1 C 30 capsule - Life Bio

N-Biot 1 C 30 capsule - Life Bio

  • Producator:  Life Bio
  • Cod Produs:  LB61
  • Puncte de recompensă:  4 puncte
  • 38.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 76- SAU -

N-Biot 1 C 30 capsule - Life Bio

Beneficii:

Dafin: contribuie la eliminarea microorganismelor neprietenoase. Salvie: susține sistemul imunitar. Rozmarin: conține antioxidanți care pot proteja celulele și țesuturile de acțiunea radicalilor liberi.

Ingrediente/capsulă:

Ulei rafinat de Floarea-soarelui (Helianthus annuus): 412,5 mg; uleiuri esențiale de: Oregano (Origanum vulgare): 16,5 mg; Arbore-de-ceai (Melaleuca alternifolia): 16,5 mg; Brad-siberiană (Abies sibirica): 16,5 mg; Salvie (Salvia officinalis): 16,5 mg; ulei din sâmburi de Struguri (Vitis vinifera): 16,5 mg; uleiuri esențiale de: Cimbru (Thymus saturejoides): 11 mg; Cuișoare (Eugenia caryophyllus): 11 mg; ulei de Argan (Argania spinosa): 11 mg; uleiuri esențiale de: Ravintsara (Cinnamomum camphora): 5,5 mg; Lemongrass (Cymbopogon flexuosus): 5,5 mg; Dafin (Laurus nobilis): 5,5 mg; Rozmarin (Rosmarinus officinalis): 5,5 mg.

Mod de utilizare:

Câte o capsulă de 2 ori pe zi.

Prezentare:

Flacon cu 30 capsule.

Precauții și contraindicații:

Sarcină, alăptare, tineri sub 18 ani, epilepsie.

Atenționări:

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi date înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului,

Notificare nr. 15019/15.07.2021

Producator: Bionovativ SRL

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: n biot 1 c