• Apă de trandafiri de Damasc, 100 ml - Narje Cosmetics

Apă de trandafiri de Damasc, 100 ml - Narje Cosmetics

  • Producator:  Narje Cosmetics
  • Cod Produs:  NARJE1
  • Puncte de recompensă:  2 puncte
  • 15.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 30



- SAU -

Apă de trandafiri de Damasc, 100 ml

Acest produs natural este realizat de noi prin distilarea petalelor de trandafiri ce au fost culese cu mare grijă și cu speranța că, ajungând să fie prelucrate, vor aduce un plus de valoare produselor naturale cosmetice handmade realizate pe baza sa. Ne dorim ca apa de trandafiri Narje Cosmetics să vă aducă, pe lângă aportul substanțial la îngrijirea/întreținerea tenului dumneavoastră, și confortul folosirii unui produs natural de înaltă calitate.

În opinia noastră, apa de trandafiri de Damasc poate fi folosită cu succes și de domni și de doamne, în egală măsură.

Trandafirul de Damasc, arbustul cu flori mari de un roz caracteristic, este nativ în Siria.

În urma distilării uleiului esențial, rezultă și un hidrolat cu aromă intensă și proprietăți benefice pentru piele și simțuri: apa de trandafiri.

Remarcabilele proprietăți anti-îmbătrânire, precum și parfumul îmbietor, fac din apa de trandafiri un produs de nelipsit din colecția de îngrijire a oricărei femei de azi.

Metoda de obținere: prin distilarea petalelor.

Calitate: produs cosmetic natural.

Proprietățile apei de trandafiri:

  • tonifiant, revigorant, potrivit pentru toate tipurile de ten;
  • astringent, înviorător;
  • antirid, combate semnele de îmbătrânire și contribuie la regenerarea pielii;
  • atenuează roșeața și catifelează pielea;
  • împrospătează tenul obosit, lipsit de vitalitate;
  • parfumant delicat.

Recomandări, aplicații:

  • este de folos oricărui tip de ten;
  • este benefic în special pentru tenul matur;
  • atenuarea roșeții și a cuperozei;
  • îngrijirea pielii ridate, lipsite de fermitate, obosite.

Mod de utilizare în cosmetică:

  • este un produs ce se poate aplica pe piele ca atare, sub formă de toner;
  • după curățarea pielii se poate aplica, prin pulverizare sau folosind o dischetă de bumbac, pe ten, gât și decolteu;
  • poate fi încorporată în compoziții cosmetice, în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale;
  • ca ingredient, pentru formularea de creme, loțiuni, tonere, măști;
  • amestecată cu argilă, aplicată pe ten sub formă de mască;
  • poate fi inclusă în felurite preparate cosmetice pentru a le conferi un parfum subtil, delicat.

Ingrediente: petale de trandafiri și apă.

Valabilitate: 8 luni de la data deschiderii.

Mod de păstrare: ferit de lumină și căldură, de preferință la frigider sau la o temperatură cuprinsă între 15-25 grade Celsius.

Recomandări: Nu lăsați la îndemâna copiilor. Numai pentru uz extern.

Pentru a beneficia pe deplin de calitățile ingredientelor, recomandăm păstrarea produsului la temperatura camerei pe toată durata folosirii. Temperatura optimă de păstrare a cosmeticelor naturale handmade este cuprinsă între 15-25 grade Celsius.

Producator: Narje Cosmetics - Romania

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: apa trandafir