• Cremă naturală antirid cu extract de trandafir sălbatic pentru ten uscat, 40 ml - Narje Cosmetics

Cremă naturală antirid cu extract de trandafir sălbatic pentru ten uscat, 40 ml - Narje Cosmetics

  • Producator:  Narje Cosmetics
  • Cod Produs:  NARJE6
  • Puncte de recompensă:  4 puncte
  • 38.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 76- SAU -

Cremă naturală antirid cu extract de trandafir sălbatic pentru ten uscat, 40 ml

Produs handmade, realizat cu pasiune și seriozitate, această cremă naturală antirid Narje Cosmetics de o foarte bună calitate, ale cărei ingrediente au fost alese după cercetări și analize de laborator, este recomandată pentru tenul uscat.

Se administrează după curăţarea feţei. Momentul cel mai indicat pentru aplicarea cremei hidratante antirid este seara, înainte de culcare, când epiderma își activează acel proces de reînnoire celulară care îi permite să treacă peste agresiunile din timpul zilei (smog, soare, vânt, poluare, noxe ș.a.).

Crema antirid cu extract de trandafir sălbatic se aplică pe toată suprafața feței și a decolteului, cu mişcări circulare delicate, până la pătrunderea totală în piele, evitând contactul cu ochii.

Ingrediente cremă naturală antirid: ulei de migdale dulci, ulei de jojoba, ceară de albine. apă de trandafiri de Damasc, extract de trandafir sălbatic, acid hialuronic, plantaserv Q.

Din respect față de clienții noștri, facem o descriere a ingredientelor folosite:

Uleiul de migdale dulci

este un ulei de culoare gălbuie, cu miros caracteristic, obținut prin presarea la rece a sâmburilor de migdale dulci. Folosit încă din Antichitate pentru îngrijirea tenului, acest ulei blând este absorbit ușor de piele, lăsând o senzație de catifelare. Bogat în fitosteroli și acizi grași, este un adjuvant important în tratarea eczemei, psoriazisului, acneei si a iritațiilor de scutec.

Uleiul de jojoba are rol de agent ocluziv, împiedicând pierderea transepidermică a apei. Astfel, combate deshidratarea și, implicit, formarea ridurilor, și este un ingredient valoros în cremele antirid naturale.

Ceara de albine este un ingredient natural folosit din vechime în produsele cosmetice și medicinale. Fiind un ingredient care conferă pielii emoliență și catifelare, a fost apreciată din cele mai vechi timpuri. Are efect calmant și ajută pielea să-și mențină hidratarea. Are și rol de barieră de protecție, formând un strat fin pe piele.Ceara de albine conține o serie de principii care rămân active chiar și după prelucrarea termică.

Apa de trandafiri de Damasc

este deopotrivă regenerant, calmant și astringent, găsindu-și utilitatea în cosmeticele destinate tuturor tipurilor de ten, dar mai ales în cele pentru ten matur. Această apă are multe proprietăți, dintre care prezentăm pe cele mai importante: antirid/regenerantă, calmantă, tonică, astringentă. Apa de trandafiri este produsă de noi, special pentru cosmetice naturale handmade, prin distilarea petalelor de trandafir.

Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante, acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice ale pielii şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel ridurile şi liniile fine fiind mult diminuate.

Plantaserv Q  este un conservant cosmetic natural, cu parfum plăcut de migdale și vanilie, utilizat pentru conservarea și parfumarea cremelor, loțiunilor, șampoanelor și săpunurilor pentru față, corp și păr. Acest conservant pentru cosmetice naturale handmade este un amestec de extracte aromatice 100% naturale și nu conține niciunul dintre cei 26 de alergeni prevăzuți în articolul 1 al Directivei Europene 2003/15/CE. Inhibitor microbian eficient, el acționează împotriva multiplicării bacteriilor și mucegaiurilor în produsele cosmetice.

Valabilitate: 8 luni de la data deschiderii.

Recomandări: Nu lăsați la îndemâna copiilor. Numai pentru uz extern.

Pentru a beneficia pe deplin de calitățile ingredientelor, recomandăm păstrarea produsului la temperatura camerei pe toată durata folosirii. Temperatura optimă de păstrare a cosmeticelor naturale handmade este cuprinsă între 15-25 grade Celsius.

Produs in Romania de Narje Cosmetics

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: crema hand made