• Cremă naturală hidratantă pentru față, ten normal si mixt, 40 ml - Narje Cosmetics

Cremă naturală hidratantă pentru față, ten normal si mixt, 40 ml - Narje Cosmetics

  • Producator:  Narje Cosmetics
  • Cod Produs:  NARJE5
  • Puncte de recompensă:  4 puncte
  • 38.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 76- SAU -

Cremă naturală hidratantă pentru față, ten normal / mixt, 40 ml

Crema naturală hidratantă are o formulă creată astfel încât să mărească conținutul de apă de la nivelul pielii. Datorită agenților de umectare, ea nu doar că hidratează pielea, dar, dupa aplicare, absoarbe apa din mediul înconjurător. Se asigură astfel hidratarea pielii pentru întreaga zi.

Ingredientele precum glicerina vegetală naturală asigură necesarul de apă de care pielea are nevoie.

Se consideră că o cremă hidratantă naturală, indiferent de tipul de ten, trebuie să fie aplicată zilnic pentru a menține umiditatea pielii. Tenul bine hidratat arată fin și suplu, iar semnele de îmbătrânire apar mai greu.

Ingrediente cremă naturală hidratantă: apă de trandafiri de Damasc, ulei de migdale dulci, olivem 1000, glicerină vegetală, ceară de iasomie, unt de shea, conservant PE, vitamina E naturală, ulei esențial iasomie.

Aceasta cremă naturală, realizată manual, se aplică pe față și în zona gâtului și conține următoarele ingrediente naturale ce aduc un aspect luminos tenului dumneavoastră:


Apa de trandafiri de Damasc

este deopotrivă antirid/regenerantă, calmantă, tonică și astringentă. Își găsește utilitatea în cosmeticele destinate tuturor tipurilor de ten, dar mai ales în cele pentru tenul matur.

Apa de trandafiri este produsă de noi prin distilarea petalelor de trandafir, special pentru cosmeticele naturale handmade.

Glicerina vegetală aduce în plus proprietăți de emoliere și de protejare a pielii și a părului împotriva deshidratării. Este cunoscută ca un umectant clasic și poate fi de natură vegetală, animală sau petrochimică. Prin politica sa, Narje Cosmetics folosește doar ingrediente naturale de origine vegetală.

Ceara de iasomie se obține în urma procesului de fabricație a absolutului de iasomie din specia Jasmin Grandiflorum. Este bogată în esteri ceroși, acizi grași, fitosteroli. Păstrează o parte a compușilor aromatici, conferind preparatelor cosmetice un miros caracteristic, impetuos, floral, mieros, ușor pudrat și destul de intens. Ca ingredient inclus în creme și balsamuri, combate deshidratarea pielii, este emolientă și formează un film protector pe piele.

Untul de shea este obținut din nucile arborelui Shea, fără ajutorul solvenților chimici. Hidratează profund, ameliorează vergeturile, calmează iritațiile și regenerează tegumentul.

Ulei de migdale dulci este un ulei de culoare galbuie, cu miros caracteristic, obtinut prin presarea la rece a sâmburilor de migdale dulci. Folosit pentru ingrijirea tenului încă din Antichitate, acest ulei blând este absorbit ușor de piele, lăsând o senzație de catifelare. Bogat în fitosteroli și acizi grași, este un adjuvant important în tratarea eczemei, psoriazusului, acneei și a iritațiilor de scutec.

Conservantul cosmetic PE este un compus de sinteză, 100% biodegradabil, ce asigură protecție împotriva unui spectru larg de bacterii, fungi și mucegaiuri.

Vitamina E naturală este un antioxidant foarte puternic, care menține hidratarea pielii și reduce petele cauzate de îmbătrânire.

Valabilitate: 8 luni de la data deschiderii.

Recomandări: Nu lăsați la îndemâna copiilor. Numai pentru uz extern.

Pentru a beneficia pe deplin de calitățile ingredientelor, recomandăm păstrarea produsului la temperatura camerei pe toată durata folosirii. Temperatura optimă de păstrare a cosmeticelor naturale handmade este cuprinsă între 15-25 grade Celsius.

Produs in Romania de Narje Cosmetics

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: crema hand made