• Ser anitird pentru ochi 10 ml - Narje Cosmetics

Ser anitird pentru ochi 10 ml - Narje Cosmetics

  • Producator:  Narje Cosmetics
  • Cod Produs:  NARJE3
  • Puncte de recompensă:  2 puncte
  • 23.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 46- SAU -

Ser antirid pentru ochi – produs cosmetic natural handmade.

Realizat printr-o sinergie benefică și o atentă alegere a ingredientelor, serul antirid pentru ochi Narje Cosmetics are o foarte bună calitate, fiind recomandat pentru ten normal / mixt.

Acest produs cosmetic natural handmade se administrează după curăţarea feţei, seara înainte de culcare. Se aplică in jurul ochilor, cu mişcări delicate, 2-3 picături de produs și se masează ușor până la pătrunderea totală în piele, evitând contactul cu ochii.

Ingrediente ser antirid pentru ochi, 100% naturale:

ulei de șofrănel, ulei din sâmburi de caise, ulei de morcov, ulei de migdale dulci, extract de rodie, extract de morcov, vitamina E naturală.

Iată o scurtă descriere a ingredientelor, ce ne dorim să vă ajute în alegerea produselor noastre naturale:

Uleiul de șofrănel

Este o sursă directă de acizi grași nesaturați – în mod deosebit acid linoleic conjugat, substanțe proteice, săruri minerale. Are un conținut ridicat de vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Se absoarbe foarte ușor în piele, fără să lase urme grase, încetinind procesul de îmbătrânire.

Uleiul de sâmburi de caise

Cu un conținut generos de Omega 9, Omega 6 și vitamine ( A, E,  B 17), este ideal pentru nutriția și protecția tenului sensibil, dar și pentru îngrijirea tenului matur. Previne îmbătrânirea cutanată și reduce ridurile, este antioxidant, hidratează și revitalizează tenul, căruia îi redă luminozitate.

Uleiul de morcov

De culoare gălbuie-orange, este foarte bogat în vitamina A. Are efect antioxidant, revitalizează pielea, îi conferă luminozitate și îmbunătățește elasticitatea pielii (tegumentului).

Uleiul de migdale dulci

Este un ulei de culoare gălbuie, cu miros caracteristic, obținut prin presarea la rece a sâmburilor de migdale dulci. Folosit încă din Antichitate pentru îngrijirea tenului, acest ulei blând este absorbit ușor de piele, lăsând o senzatie de catifelare. Bogat în fitosteroli și acizi grași, este un adjuvant important în tratarea eczemei, psoriazisului, acneei și a iritațiilor de scutec.

Extractul de rodie

Este obținut din semințe de rodie, prin tehnologii de înaltă performanță. Este recunoscut ca având o combinație nemaîntâlnită de acizi grași ce îi conferă proprietăți de calmare, regenerare și  antioxidare.

Extractul de morcovi

Conține aproximativ 0,20% beta-caroten (procent ce corespunde la 2500 – 3500 i.U. provitamina A), responsabili pentru tenta ușor-bronzată pe care o conferă pielii. Beta-carotenul, precursor al vitaminei A, are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, de aceea extractul de morcov este util pentru compozițiile cosmetice antirid.

Vitamina E, un antioxidant foarte puternic, menţine hidratarea pielii și reduce petele cauzate de îmbătrânire.

Valabilitate: 4 luni de la data deschiderii.

Recomandări: Nu lăsați la îndemâna copiilor. Numai pentru uz extern.

Pentru a beneficia pe deplin de calitățile ingredientelor, recomandăm păstrarea produsului la temperatura camerei pe toată durata folosirii. Temperatura optimă de păstrare a cosmeticelor naturale handmade este cuprinsă între 15-25 grade Celsius.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: ser anitirid