• Pachet Nuci de sapun 500 g + 250g - Monte Salt Crystal

Pachet Nuci de sapun 500 g + 250g - Monte Salt Crystal

  • Producator:  Nespecificat
  • Cod Produs:  MNT3
  • Puncte de recompensă:  3 puncte
    31.00lei
  • 29.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 62- SAU -

NUCI DE SĂPUN

Nucile de săpun sunt fructele arborelui de săpun (lat. Sapindus Mukorossi) aparţinând familiei Sapindaceae, fiind un detergent vegetal complet natural, care protejează pielea şi mediul. Coaja fructelor (nucilor de săpun) se foloseşte de decenii în India, Pakistan, Nepal şi numeroase alte ţări asiatice pentru curăţarea rufelor. Materialul lipicios aflat în coaja de nucă, saponina, intră în contact cu apa, face puţină spumă şi se scurge din coaja nucilor de săpun. Această coajă de nucă se foloseşte ca detergent.

Datorită acţiunii saponinei de dizolvare a grăsimii îndepărtează impurităţile din textile, fără decolorarea textilelor şi fără deteriorarea materialelor rufelor.

Nucile de săpun nu conţin substanţe chimice, care ar provoca alergii sau ar irita pielea sensibilă.

Prin utilizarea lor protejăm sănătatea noastră, cât şi mediul înconjurător.

Nucile de săpun sunt mult mai ieftine decât detergenţii obişnuiţi, astfel pe lângă ocrotirea sănătăţii şi a mediului, protejează şi portofelul nostru.

Mod de utilizare:

Aşezaţi o cantitate de nuci de săpun (4-8 jumătăţi de coajă) într-o pungă de pânză între rufele aflate în maşina de spălat, nu este nevoie de detergent. Rufele vor avea un miros neutru, acesta se poate schimba cu câteva picături de ulei parfumat, aplicate pe punga de pânză. O cantitate ajunge pentru 2-3 spălări. După utilizare cojile pot fi compostate. Spălarea cu nucile de săpun este mai economicoasă decât cu detergenţii sintetici cumpăraţi la acelaşi preţ, deoarece se pot folosi de mai multe ori pentru spălare. Nu trebuie să folosiţi balsam de rufe, rufele vor fi la fel de moi şi de pufoase.

Informare: Nucile de săpun nu îndepărtează complet petele de pe rufele foarte murdare. Nu are efect de înălbire, în timp provoacă îngălbenirea hainelor albe.

Ambalare: punga a 500g + punga a 250g

Tara de provenienta: Pakisztan

Importator: Monte Salt Crystal

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: nuci sapun, detergent