• PROMO! Thuja Clear pentru imperfectiuni ale pielii 15 ml x 2 - AromScience

PROMO! Thuja Clear pentru imperfectiuni ale pielii 15 ml x 2 - AromScience

 • Producator:  AromScience
 • Cod Produs:  ARM2PROMO
 • Puncte de recompensă:  4 puncte
  88.00lei
 • 80.00lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 88- SAU -

Thuja Clear Aromscience

Thuja Clear este un produs pentru uz extern, ce are la bază o formulă complexă, din ingrediente naturale, între care și uleiul esențial de Tuia (Thuja occidentalis). Tuia este un conifer, adus în urmă cu mai bine de 500 de ani din nordul Americii, unde indienii îl numeau “arborele vieții”, investindu-l cu puteri divine. Este o plantă formidabilă, care trăiește mai bine de 1000 de ani, frunzele sale secretând tuionă, un pricipiu activ cu efecte antivirale, antitumorale și antibiotice. Totodata, extractul de samburi de grapefruit are un efect antibiotic si antiviral dovedit.

Indicații:

 • curățarea pielii;
 • negi (veruci), condiloame (vegetații anale și veneriene);
 • alunițe produse de viruși din familia Moluscum;
 • eczeme infecțioase;
 • ciuperci parazite la nivelul pielii;
 • bătături;
 • infecții ce apar la nivelul pielii;
 • boala piciorul atletului;
 • ciuperci care afectează unghiile mâinilor și picioarelor (onicomicoză);
 • adjuvant în răni greu vindecabile;
 • adjuvant în acnee;
 • coșuri;
 • adjuvant contra formațiunilor tumorale la nivelul pielii.

Acțiuni: antiinflamatoar, antiseptic, antiviral, antifungic, antibacterian, cicatrizant, hidratant ușor, calmant la nivelul pielii.

Mai jos enumeram efectele produselor cheie din acest produs revolutionar.

Migdale

uleiul de migdale dulci - face parte din categoria așa-numitelor uleiuri prețioase pentru piele, întrucât are efect antiinflamator, ușor antiseptic, normalizând procesele trofice și hidratarea pielii. Conține grăsimi cu moleculă mică, acestea având capacitatea de a penetra pielea în profunzime, transportând principiile active din uleiurile volatile (numite și esențiale).

Australian Tea Tree

uleiul esențial de Arbore de ceai (Tea Tree) - este unul din cele mai puternice antibiotice, antivirale și antifungice din lume, motiv pentru care este folosit cu succes în toate tipurile de infecții cutanate, inclusiv cu tulpini de papiloma viruși (HPV), viruși de tip Moluscum, herpes etc.

Bergamota

uleiul esențial de Bergamotă (Portocală amară / Citrus bergamia) - este un antiseptic blând, având în același timp și efecte antiinflamatoare, cicatrizante și calmante.

Grapefruit

uleiul esențial de Grapefruit (Citrus paradisi) și Lămâi (Citrus limonium) - sunt extrase din coaja proaspătă a respectivelor citrice și au, de asemenea, efect antiinfecțios. În plus, ele potențează efectul antiviral al uleiului de tuia, care este unul dintre ingredientele principale.

Thuja

uleiul esențial de Tuia (Thuja occidentalis) - este mult folosit în cosmetică și dermatologie pentru că tratează cu succes negii, indiferent de localizări. Așa-numiții negi sunt formațiuni inestetice, care apar pe piele în urma infecției cu una dintre cele peste 100 de tulpini cunoscute de papiloma viruși sau, prescurtat, HPV (human papilloma virus). Uleiul esențial de tuia împiedică proliferarea și distruge acești viruși, ceea ce conduce la diminuarea și apoi la dispariția negilor și condiloamelor (formațiuni situate în zona genitală / anală). Interesant este că uleiul de tuia, nepotențat de celelalte substanțe din compoziție, are un efect antiviral slab dar, ajutat fiind de uleiul de tea tree și de cele din citrice, are o acțiune puternică și nu doar împotriva papiloma, ci și a virusurilor de tip Moluscum (care produc alunițele zburătoare), virușilor care produc herpesul. De asemenea, inactivează prompt infecțiile bacteriene și pe cele cu ciuperci parazite.

Mod de folosire: Se aplică local, de 3 ori pe zi, timp de 21-56 zile, folosind aplicatorul încorporat în capac. Înainte de aplicare, se curăță bine zona, cu un tifon umed, pentru a ajuta la eliminarea celulelor moarte și pentru a facilita pătrunderea produsului în profunzime. În cele mai multe cazuri, rezultatele sunt vizibile după 3 săptămâni: imperfecțiunile se usucă și cad. În cazul recidivelor, se completează tratamentul cu remedii recomandate de medic.

ATENȚIONĂRI:

A se păstra închis ermetic, la loc uscat şi întunecat, la temperatura camerei.  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Contraindicat persoanelor alergice la plantele din compoziția produsului. Produsul este destinat doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii și mucoasele. Persoanele însărcinate sau care alăptează, vor consulta medicul înainte de utilizarea acestui produs. A se consulta medicul în cazul în care natura unei probleme de piele este neclară. A se înceta folosirea produsului, daca se dezvoltă o hipersensibilitate la unul dintre ingredientele produsului.  A se utiliza, de preferinţă, până la sfârşitul datei inscripţionate pe cutie.

Compoziție: Oleum amygdali, Aetheroleum Melaleuca, Aetheroleum Thuja occidentalis, Acidum Salicycum, Aetheroleum Citrus bergami, Aetheroleum Caryophylli, Aetheroleum Citrus Paradisi, Aetheroleum Citrus  Limonium.

Prezentare: recipient de 15 ml, cu aplicator încorporat în capac.

Produs in UE

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: tuia, negi, herpes, hpv, eczeme