• PACHET PENTRU PIELE, PĂR ȘI UNGHII

PACHET PENTRU PIELE, PĂR ȘI UNGHII

 • 89.00lei
 •  TVA Inclus
- SAU -

Datorită stresului oxidativ și a factorilor externi, pielea, părul, dar și unghiile noastre au de suferit uneori ajungând pâna la îmbătrânirea pematură sau deteriorarea acestora având un aspect inestetic și nesănătos. Știința a desoperit multe tratamente ce pot să prelungească sănătatea și frumusetea noastră, pentru piele în cele mai multe cazuri majoritatea persoanelor folosind produse de extern, cum ar fi cosmeticele.

Deoarece un tratament cu creme și loțiuni este consumatoare de timp pentru femei, uneori fiind un întreg ritual de dimineața și de seara, considerăm că o alternativă la fel fe naturală, sănătoasă și cu efect este și aceea de a trata de la interior. 

Practic, prin administrarea constantă și periodică a unor suplimente alimentare putem să ne redobândim sănătatea și frumusețea de la interior, discret și fără a consuma prea mult timp.

Mai jos prezentăm beneficiile pachetului pentru piele, păr și unghii prin componentele sale.

Siliciul vegetal, sau Bio Siliciul  este unul dintre cele mai eficiente remedii cunoscute pentru redobândirea sănătății și tinereții organismului  având rol benefic în:

 • menținerea și redobândirea sănătății și flexibilității articulațiilor;
 • recăpătarea elasticității, structurii normale și strălucirii pielii, părului și a unghiilor;
 • menținerea sau redobândirea elasticității și rezistenței vaselor de sânge;
 • sprijinirea producției de colagen în organism.
Conține: Pulbere din părți aeriene de Coada Calului (Equisetum arvense) - 150mg, extract hidroaclolic din părți aeriene de Coada Calului (Equisetum arvense) cu minim 7% Siliciu și capsula de gelatină. Fiecare capsulă conține minum 10,5 mg siliciu natural extras din Coada calului plus multe oligoelemente ale acestei plante necesare organismului.

Se administrează câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi.

Complexul Păr și unghii Sănătoase este o combinație unică de extracte naturale, bogate în minerale constitutive și oligoelemente, care stimulează formarea normală a țesutului cheratinos (materialul de construcție al părului și a unghiilor). Produsul are la bază minerale esențiale în dezvoltarea unghiilor și a părului, adică Siliciu, Magneziu și Zinc biologic. 

Primele efecte apar de regulă după cel puțin 60 de zile, timp necesar și pentru creșterea de noi porțiuni ale țesutului cheratinos. Produsul are efecte și asupra pielii însă principalul rol este în:

 • tratarea părului deteriorat sau fragil, cu tendința de despicare a firelor, de subțiere sau de pierdere a strălucirii acestora;
 • tratarea unghiilor friabile, cu aspect neregulat, lipsite de rezistență sau cu pete care indică demineralizarea.
Compoziție: Coada Calului (Equisetum arvense), extract hidroalcolic din părți aeriene cu minim 7% siliciu - 168,75mg, Coada Calului (Equisetum arvense), părți aeriene, pulbere 112,5mg, Drojdie de bere(Saccharomyces cerevisiae), uscată și inactivă, pulbere, 112,5mg, Drojdie de bere(Saccharomyces cerevisiae), extract cu minim 100000ppm Zinc - 28,125mg, Magneziu marin japonez, extras din apa de mare - 28,125mg și capsulă din gelatină tare.

Se administrează câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi. Este contraindicat în caz de edem cardio-renal sau litiază renală. Se administrează cu prudență femeilor gravide. În caz de informații suplimentare consultați un medic.

SUSPENSIE LICHIDA COLAGEN STIMULENT.

Ingedientele vegetale și apicole din acest produs au demonstrat un rol important în următoarelor afecțiuni: 

 1. Îmbătrânirea prematură a pielii – stimulatorii de colagen și elastină ajută la redobândirea fermității și elasticității pielii, încetinesc sau stopează procesul de rigidizare și fragilizare al epidermei și dermei. Rezultatul va fi o piele mai tânără, mai rezistentă la factorii externi nocivi ( cum ar fi radiațiile ultraviolete, poluarea chimică), mai puțin predispusă la ridare sau la tulburări de pigmentare. 
 2. Fragilizarea firelor de păr – siliciul și zincul biologic ajută la creșterea rezistenței și a elasticității firelor de păr, îmbunătățindu-le consistența și strălucirea, prevenind despicarea prematură sau ruperea. 
 3. Fragilizarea și deformarea unghiilor – este stopată și, în timp, vizibil ameliorată de acțiunea siliciului biologic, care nu doar crește proporția de țesut elastic, dar ajută și la remineralizarea unghiilor, la redobândirea formei și a structurii lor normale. 
 4. Durerea articulară (reumatismul) – este produsă de degradarea țesuturilor cartilaginoase, datorată vârstei, proceselor inflamatorii, auto-imune etc. Este mult ameliorată de stimulatorii naturali ai producției de colagen, care simultan stopează procesele degenerative din articulații și ajută la regenerarea țesuturilor elastice. În formele de reumatism cu o componentă auto-imună, va fi administrată, în paralel, și panseluța săbatică (Viola tricolor). 
 5. Stimulatorii naturali de colagen au o acțiune benefică demonstrată și contra: osteoporozei, fragilității vasculare, prolapsului diferitelor organe, degradării diferitelor mucoase.

În cazul colagenozelor, acțiunea stimulatorilor de colagen va fi completată de cea a extractului de panseluță sălbatică (Viola tricolor), care are efecte imunomodulatoare.

ACȚIUNI:

 • Susține asimilarea normală a calciului, refacerea țesutului osos distrus, producția normală de colagen;
 • contribuie la regenerarea țesuturilor conjunctive;
 • facilitează refacerea tendoanelor;
 • permite ameliorarea supleței tendoanelor, pe care le protejează în timpul efortului;
 • contribuie la inhibarea proceselor degenerative la nivelul sistemului nervos și al articulațiilor și la menținerea sănătății vaselor de sânge;
 • Zincul: contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor, la sinteza normală de ADN și a proteinelor, contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

ADMINISTRAREA PRODUSULUI:

De regulă, administrarea acestui produs api-fitoterapeutic trebuie făcută zilnic, vreme de măcar 9 săptămâni, neîntrerupt. În acest timp, se vor administra câte 1-3 lingurițe (1 linguriță = 5 ml.), pe zi. Fiind vorba de un produs sub formă de suspensie, produsul se va agita înainte de fiecare administrare.

Efectele acestei cure sunt vizibile cel mai rapid asupra pielii, primele rezultate apărând după aproximativ 30 de zile și intensificându-se în următoarele luni. Mai lent, adică în aproximativ 45 de zile, apar primele efecte asupra părului, în timp ce la nivelul unghiilor rezultatele încep să fie vizibile după 60 de zile. Aceste intervale de timp sunt orientative, lucrurile putând decurge mai lent sau mai rapid, în funcție de organism.

COMPOZIȚIE: Urzică (Urtica dioica), rădăcină, extract apos 1:20: 80%; Glicerină vegetală:11%; Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, extract hidroalcoolic uscat, cu min. 7% Siliciu: 7%; Lăptișor de matcă liofilizat:  0,6%; Rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract în propilenglicol: 0,6%; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc : 0,5%*; Portocal-dulce (Citrus sinensis), ulei esențial: 0,24%; Lămâie (Citrus lemon), ulei esențial din pericarp: 0,06%. *Doza maximă recomandată aduce 7,5mg Zinc, reprezentând 75% VNR. (VNR=Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

 


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: piele, păr, unghii, colagen