Pell-amar

Comparare produse (0)
Apă de gură - Pell Amar 250ml

Apă de gură - Pell Amar 250ml

Apa de gură Pell-Amar ajută la regenerarea mucoasei bucale, fără efecte secundare nedorite. Previne apariţia cariilor, protejează cavitatea bucală şi consolidează smalţul dinţilor. În plus, oferă o respiraţie plăcută.Culoarea produsului, eventuale depuneri sau tulburări sunt datorate exclusiv  concentrației de principii active 100% naturale. A..

25.50lei Fără TVA: 25.50lei

Cremă de corp - Pell Amar 250ml

Cremă de corp - Pell Amar 250ml

CREMA DE CORP PELL AMAR  ARE UN CONŢINUT DERMATOCOSMETIC CARE SUSŢINE SĂNĂTATEA PIELII.Aceasta cremă de corp Pell Amar este o formulă dermatocosmetică ce se caracterizează prin absenţa parabenilor şi a compuşilor chimici periculoşi. Este potrivită şi pentru pielea sensibilă, cu un grad scăzut de toleranţă. Intens hidratantă, compensează defici..

43.50lei Fără TVA: 43.50lei

Cremă de noapte regenerantă cu argan - Pell Amar 50ml

Cremă de noapte regenerantă cu argan - Pell Amar 50ml

REGENERARE ŞI VITALIZARE sunt caracteristicile de bază ale cremei de noapte Pell Amar.Crema regenerantă de noapte Pell Amar  conţine în proporţie de 99% ingrediente naturale de origine vegetală şi minerală, care acţionează pentru recuperarea vitalităţii şi regenerarea celulară a pielii. Principiile active ale acestei creme ajută la accelerarea..

77.00lei Fără TVA: 77.00lei

Cremă de zi antistress cu factor de protecție solară - Pell Amar 50ml

Cremă de zi antistress cu factor de protecție solară - Pell Amar 50ml

Crema de zi antistress Pell Amar are la bază echilibrul și protecția naturală.Deoarece este bazată pe o combinaţie unică de componente active, această cremă protejează împotriva radiaţiilor solare UVA şi UVB oferind protecţie împotriva radicalilor liberi și menținând în același timp hidratarea naturală a pielii . Totodată în perioada în care pielea..

77.00lei Fără TVA: 77.00lei

Cremă hidratantă antirid - Pell Amar 50ml

Cremă hidratantă antirid - Pell Amar 50ml

Crema antirid Pell-Amar se potrivește fiecărui tip de ten. Conținutul său determină o acțiune pentru 48 de ore conferind hidratare maximă în tot acest timp. Extractul Pell Amar contribuie la reconstituirea învelișului acid al epidermei având un rol hidratant și protector. Efectul anti-îmbătrânire se datorează și datorită acidului hialuronic ca..

76.50lei Fără TVA: 76.50lei

Cremă pentru acnee  50ml - Pell Amar

Cremă pentru acnee 50ml - Pell Amar

Acțiuni:Crema antiacneică de la Pell Amar previne dezvoltarea microorganismelor ce pot cauza inflamații ale pielii și care pot declanșa acneea purulenta. În același timp contribuie la curățarea epidermei, prevenind formarea cicatricilor și îndepărtând punctele negre.Datorită principiilor active această cremă elimină impuritățile și previne for..

59.00lei Fără TVA: 59.00lei

Cremă pentru ten anti-îmbatranire - Pell Amar 50ml

Cremă pentru ten anti-îmbatranire - Pell Amar 50ml

Produsele din gama Aminopower  este o sursă foarte importantă de energie pentru pielea ta. Datorită conținutului său de săruri minerale ajută la tonifierea și refacerea elasticității pielii prevenind astfel apariția ridurilor.Această cremă este o reală sursă naturală de energie pentru piele ajutând la menținerea la normal a funcțiilor pielii c..

77.50lei Fără TVA: 77.50lei

Cremă secretul articulațiilor sănătoase - Pell Amar 50ml

Cremă secretul articulațiilor sănătoase - Pell Amar 50ml

Crema Pell-Amar secretul articulațiilor sănătoase are la bază acțiunii antireumatice, analgezice și antiinflamatoare.Virtuţile terapeutice ale nămolurilor din lacurile României sunt cunoscute de secole. După ani de cercetări, Dr. Ştefan Ionescu Călineşti a reuşit printr-o metodă inedită să extragă pe cale naturală principiile active conţinute în nă..

30.00lei Fără TVA: 30.00lei

Gel anticelulitic - Pell Amar 250ml

Gel anticelulitic - Pell Amar 250ml

Acest gel anticelulitic intensifică gradul de reînnoire celulară, contribuind la menținerea tinereții.Este sub formă de gel răcoritor având o absorție profundă și rapidă  dar în același timp îmbunătăţeşte estetica corporală prin reducerea stratului subcutanat de lipide. Netezeşte pielea şi estompează aspectul de coajă de portocală regenerând ţ..

54.50lei Fără TVA: 54.50lei

Gel contur pentru ochi - Pell Amar 15 ml

Gel contur pentru ochi - Pell Amar 15 ml

Această cremă vă revitalizează instantaneu ochii obosiți și umflați având la bază un element special conceput pentru revitalizarea zonei sensibile din jurul acestora. Acest element este Hidrogelul care previne inflamația datorată factorilor radianți și ajută în același timp la reducerea cearcănelor și a pungilor din jurul ochilor.Mod de utilizare:S..

34.00lei Fără TVA: 34.00lei

Gel grăbește vindecarea - Pell Amar 100 ml

Gel grăbește vindecarea - Pell Amar 100 ml

Acest gel grăbește vindecarea durerilor, a contuziilor și ale tumefierilor, precum și a înroșirii și a inflamațiilor.Aceste lucruri sunt posibile datorită virtuților terapeutice ale nămolurilor din lacurile României care sunt cunoscute de secole. După ani de cercetări, Dr. Ştefan Ionescu Călineşti a reuşit printr-o metoda inedită să extragă pe..

32.50lei Fără TVA: 32.50lei

Gel peeling 15 ml - Pell Amar

Gel peeling 15 ml - Pell Amar

Acțiuni:Reglează producţia de sebum şi previne dezvoltarea microorganismelor care cauzează imperfecţiunile pielii.Deblochează canalele excretoare ale glandelor sebacee.Exfoliază stratul cornos al epidermei, prevenind aderenţa celulelor moarte de piele şi blocarea porilor. Corectează treptat şi accelerează regenerarea suprafeţei epidermei.Calm..

35.50lei Fără TVA: 35.50lei

Gel purificator pentru acnee 250 ml - Pell Amar

Gel purificator pentru acnee 250 ml - Pell Amar

Acțiuni:Acest gel cu rol purificator îndepărtează excesul de grăsime şi reglează activitatea glandelor sebacee purificând pielea.Îndepărtează impurităţile şi excesul de sebum, fără să usuce pielea. acidul salicilic, efect cheratolitic eficient, curăță în profunzime porii.Purifică pielea fără să o irite sau să o usuce, iar substanţele bioactive ..

46.00lei Fără TVA: 46.00lei

Lapte demachiant - Pell Amar 100ml

Lapte demachiant - Pell Amar 100ml

Acest lapte demachiant este o formulă blândă cu tenul mineralizând-ul și curățând-ul în profunzime. Asigură echilibrul nutrițional al epidermei. Ph-ul și celelalte elemente au un nivel echilibrat astfel încât produsul poate fi folosit fără riscuri în zone sensibile cum ar fi cea a ochilor. Emolienții din acest lapte demachiant ajută la refacerea hi..

51.00lei Fără TVA: 51.00lei

Loțiune calmantă acnee 100 ml - Pell Amar

Loțiune calmantă acnee 100 ml - Pell Amar

Această loțiune calmantă de la Pell Amar contribuie activ în calmarea iritațiilor, dar este și un produs indispensabil în tratarea acneei simple pâna la cea severă. Poate fi folosită și de către bărbați după ras.Acțiuni:Energizează, hidratează şi calmează iritaţiile.Soluţia cheratolitică are efecte de normalizare a secreţiei de sebum curățând exc..

52.50lei Fără TVA: 52.50lei

Loțiune tonică pentru ten 100 ml - Pell Amar

Loțiune tonică pentru ten 100 ml - Pell Amar

Loțiunea tonică pentru ten de la Pell Amar este special creată pentru o curățare profundă a impurităților de la suprafața tenului oferindu-I un aspect neted, catifelat și revigorat. Scopul acestui produs este combaterea agresiunilor la care este supusă pielea datorită stresului oxidativ și a factorilor de mediu, oferind acesteia un tonus bun și ech..

51.00lei Fără TVA: 51.00lei

Mască pentru acnee 50ml - Pell Amar

Mască pentru acnee 50ml - Pell Amar

Masca pentru acnee Pell Amar are un efect profund în tratarea acneei simple sau severe dacă se respectă schema de tratament compusă din gel purificator, peeling, cremă și mascăAcțiuni:Stimulează circulaţia, dezinfectează, curăţă pielea şi porii, distruge bacteriile care provoacă acneeaTratament intensiv pentru revitalizarea tenulu..

42.50lei Fără TVA: 42.50lei

Mască pentru ten - Pell Amar 50ml

Mască pentru ten - Pell Amar 50ml

Această mască pentru ten este un tratament intesiv pentru calmarea și purificarea tenului fiind recomandată pentru împrospătarea pielii, pentru refacerea țesuturilor seboreoce și acneice dar și pentru estomparea petelor pigmentare. Un alt beneficiu al folisirii acestei măști este acela de că reglează tonurile neuniforme ale pielii și reduce aspectu..

32.99lei Fără TVA: 32.99lei

Pastă de dinți cu anason - Pell Amar 50ml

Pastă de dinți cu anason - Pell Amar 50ml

Această pastă de dinţi nu conține fluoruri, parabeni, pigmenți sau arome artificiale și poate fi utilizată de persoanele ce urmează tratamente homeopate în care menta este contraindicată sau de persoanele alergice la mentă. Acțiuni:Remineralizează dinţii;Previne leziunile smalţului;Acţiune bacteriostatică;Previne apariţia cariilor.Extractul Pe..

23.00lei Fără TVA: 23.00lei

Pastă de dinți cu mentă - Pell Amar 50ml

Pastă de dinți cu mentă - Pell Amar 50ml

Pastă de dinți Pell Amar cu un puternic rol de curățare și revigorare a cavității bucale și a respirației.Acțiuni:Remineralizează dinţii;Previne leziunile smalţului;Acţiune bacteriostatică;Previne apariţia cariilor.Conţine minerale - Ca2+ şi PO43 - cu rol în procesele enzimatice de scindare a glicerofosfatului de calciu; Mg2 + si Cl - cu rol de act..

23.00lei Fără TVA: 23.00lei

Sare de baie - Pell Amar 300 gr

Sare de baie - Pell Amar 300 gr

Această sare de baie Pell Amar are un efect curativ, îmbunătățește circulația sanguină și tratează afecțiunile reumatice.Sarea este în medicina populară un adevărat tratament curativ pentru organism, datorită propietăților saline favorabile pielii și afecțiunilor reumatice. Se folosește cu succes în calmarea durerilor musculare având în același tim..

54.00lei Fără TVA: 54.00lei

Spumant de baie - Pell Amar 300 ml

Spumant de baie - Pell Amar 300 ml

Un produs creat pentru menţinerea sănătăţii şi funcţiilor pielii. Datorită conținutului său bogat de vitamine nutritive, aminoacizi și minerale acest spumant stimulează circulația, elimină stresul și induce o profundă stare de relaxare și prospețime.Toate ingredientele acestui spumant  au fost alese pentru proprietăţile lor calmante și relaxan..

52.50lei Fără TVA: 52.50lei

Afișare 1 - 22 din 22 (1 Pagini)