• Pudra de roscove fara gluten 350gr - Creta carob INDISPONIBIL MOMENTAN

Pudra de roscove fara gluten 350gr - Creta carob INDISPONIBIL MOMENTAN

 • Producator:  Creta Carob
 • Cod Produs:  CAROFFE2
 • Puncte de recompensă:  1 puncte
 • 11.60lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 23- SAU -
Pudra de roscove este un indulcitor natural foarte sanatos, cu posibilitatea de a regla nivelul de glucoza din sange. Roscova contine fibre, care ajuta la reglarea in mod natural a nivelului zaharului din sange, ceea ce este deosebit de benefic pentru persoanele cu diabet zaharat.
Pudra de roscove poate fi adaugata pentru un plus de gust si pentru capacitatea de a indulci in lapte, iaurt si in alte preparate. Este perfecta in aluaturi si creme in loc de cacao.
Spre deosebire de cacao care conţine cofeină şi alte substanţe nedorite din punct de vedere al sănătăţii, roşcova conţine carbohidraţi buni şi zaharuri. Pe lângă acestea, roşcova conţine calciu ( de trei ori mai mult decât laptele), fosfor, magneziu, potasiu, sodiu, fier, mangan, zinc, cupru. Roşcova  are cantităţi considerabile de vitamine: vitamina A, complex de vitamine B, vitamina C, D şi E. Conţine 7% proteine şi foarte puţine grăsimi. Este bogată în pectină. Pectina devine un element important în alimentaţie, este eficientă în a elimina anumite elemente radioactive din organism. Cu siguranţă, asta o face să devină foarte importantă în zilele noastre, când alimentele sunt mai mult sau mai puţin contaminate. Pectina este de foarte mare ajutor în reglarea digestiei.
Pudra de roscove este ideala in alimentatia copiilor mici, inca de la sase luni, este perfecta in dieta cotidiana, pentru beneficiile pe care le are,fiind un excelent inlocuitor pentru cei care nu tolereaza pudra de cacao. Pudra de roscove are un gust placut, specific, dulce-amarui, cu gust de caramel si se dizolva usor.
Pudra de roscova cruda contine taninuri, bogate in acid galic, care confera toate aceste efecte beneficie care fac din roscova un medicament natural. O buna sursa de antioxidanti si  un anti-viral eficient. Combinatia acestor proprietati  ale roscovului,face sa fie foarte eficient in cazul celor care sufera de diaree din cauze infectioase.
Consumul contant recomanndat,este de o lingura pudra de roscove, zilnic. O lingura cu pudra de roscove are circa 17 calorii. Roscova nu contine grasimi saturate si nici colesterol.
Acest produs nu conţine conservanţi, îndulcitori, corectori de gust. Este un produs 100% natural.
Fară gluten - Indulcitor natural - Fară cofeina. 100% roșcovă -fără adaos de zahăr.
Pudra de roșcove poate fi amestecat cu făină în prăjituri, produse de patiserie,în băuturi și milkshake-uri. Este un îndulcitor natural și bogat în calciu și vitamine.

Beneficii si proprietati:
 • Nu contine gluten si nici lactoza.
 • Nu contine cofeina, deci sunt foarte bune pentru persoanele care au hipertensiune arterial.
 • Este un aliment alcalin, care NU stimuleza aciditatea gastrica.
 • Actioneaza ca un antioxidant datorita continutului crescut de lignin si polifenoli
 • Bun expectorant.
 • Poate fi utilizate pentru a trata diareea la copii si adulti
 • Contine pectine care se opun bolii de reflux gastro-esofagiene.
 • Inhiba dezvoltarea bacteriilor intestinale patogene (mai ales E. coli) si restabilesc un peristaltism normal, prin continutul de tanin, acid galic si pectine.
 • Nu contine acid oxalic, ci doar cantitati mici de AG omega 3 si omega 9, cu importante efecte sanogenetice.
 • Reprezinta o sursa importanta de Calciu din mai multe motive : are mult Calciu (348 mg%) si putin Fosfor (79 mg%), mult peste raportul minim necesar pentru absorbtia metalului (Ca / P > 1,7).
 • Taninii din roscove contin acid galic. Acidul galic este  un anti alergic si antibacterian si un analgezic
 • Prezinta si efect de fito-estrogen, prin cantitatea mare de lignani pe care-i contine.  
 • Pudra de roscove este ideala in alimentatia copiilor mici, inca de la sase luni, este perfecta in dieta cotidiana, pentru beneficiile pe care le are,fiind un excelent inlocuitor pentru cei care nu tolereaza pudra de cacao. 
 • Pudra de roscove are un gust placut, specific, dulce-amarui, cu gust de caramel si se dizolva usor.
 • Pudra de roscova cruda contine taninuri, bogate in acid galic, care confera toate aceste efecte beneficie care fac din roscova un medicament natural. O buna sursa de antioxidanti si  un anti-viral eficient. Combinatia acestor proprietati  ale roscovului,face sa fie foarte eficient in cazul celor care sufera de diaree din cauze infectioase.

Informatii nutritionale :

protein:9.5%

ash:4.3%

grăsimi: 0,5%

carbohidrați: 89%

umiditate: <5%

PH: 3-4

 

Producator : Creta Carob

Importator: ERROSO BIO S.R.L

 

Creta Carob a fost înființată în 2006 . Este o Societate de familie care se concentrează în principal pe producția de produse biologice. Este situată în Argyroupoli din insula Creta.

Procesul de producție, combină procedurile traditionale  cu noua tehnologie. Societatea este certificată cu ISO 22000: 2005 și produsele finite corespund reglementărilor U.E. și a primit calificativul  biologic  în Grecia de la DIO și în U.E. de la TUV AUSTRIA,Organizație de Testare și Certificare a Produselor Ecologice.

95% din producția sa este  exportă si cu o extindere constantă pentru o gama mare de produse. Cateva țări unde  Creta Carob exportă: Finlanda,Arabia Saudită, Olanda, Elveția, Germania,tarile Scandinave,Croația ,Liban, Austria și Canada. Fabrica este una dintre cele cinci din lume și singura în Grecia.

 

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: carob, roscove