• Miere de Manuka New Zealand 600+ MGO 250gr - Family Foods

Miere de Manuka New Zealand 600+ MGO 250gr - Family Foods

  • 300.00lei
  •  TVA Inclus




- SAU -

Scurtă prezentare a Mierii de Manuka:

Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelandă, iar din acest nectar prepară o miere de un portocaliu opac și cu gust ușor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atestă faptul că Mierea de Manuka are proprietăţi antibacteriene cu totul neobişnuite, ceea ce o califică pentru a fi folosită in scop medical.

Beneficii: 

  • 100% RAW (nepasteurizat / netratat termic);
  • Produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare);
  • Nu contine organisme modificate genetic (GMO);
  • Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME;
  • Fiecare borcan este inregistrat putand fi detectata „istoria” incepand de la apicultor;
  • Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator;
  • Ambalajele nu contin substante BPA.

Recomandări:

Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; potențează acțiunea radioterapiei în unele forme de cancer, etc.

Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes.

Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat. 

Acest tip de miere are o eficiență foarte ridicată în distrugerea următoarelor microorganisme bacteriene și fungice:

  • Escherichia coli (E. coli);
  • Staphylococcus aureus (Staph infections);
  • Citrobacter freundii;
  • Proteus mirabilis;
  • Pseudomonas aeruginosa;
  • Salmonella typhimurium;
  • Streptococcus faecalis;
  • Streptococcus pyogenes;
  • Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac);
  • Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA);
  • Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE);

Mod de administrare: 

- Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;

- Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;

- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. 

Componentele mierii de manuka: 

Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.

Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka.

Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concenrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: miere de manuka, antibiotic natural