• Crema cu Venin de albine și Miere de Manuka - 100gr - PRODUS INDISPONIBIL

Crema cu Venin de albine și Miere de Manuka - 100gr - PRODUS INDISPONIBIL

  • 139.00lei
  •  TVA Inclus
- SAU -

Crema cu Miere de Manuka si venin de albine  nectar balsam, este dezvoltată pentru a sprijini oamenii care practică activități sportive sau care au ocupații ce necesită multă mișcare astfel încât musculatura și articulațiile sunt suprasolicitate. Nectarul Balsam cu Miere de Manuka și venin de albine conține o combinație liniștitoare de uleiuri esențiale presate la rece printre care uleiul de măsline, uleiul de jojoba, uleiul de migdale dulci, dar și ceară de albine făcând din această cremă un remnediu de top pentru durerile musculare și articulare.

Mierea de Manuka împreună cu veninul de albine  fac ca această cremă să fie recomandată pentru tratarea afecțiunilor reumatice, a întinderilor musculare și a oricăror probleme articulare, punând sângele în mișcare și conferind maximă mobilitate.

Uleiurile calmante și ceara de albine penetrează rapid pielea pentru a oferi ajutor în cazul în care este nevoie de un efect rapid. Pielea ta va fi hidratată datorită combinației de ingrediente. Crema conferă o senzație de căldură profundă pentru a sprijini mușchii , articulațiile și ligamentele în relaxare și vindecare.

Calitățile antibacteriene, antimicrobiene și antifungice ale mierii îi conferă o necontestată putere de vindecare. Aceste proprietăți inhibă dezvoltarea bacteriilor, prin producerea unei enzime speciale, peroxidul de hidrogen. În consecinșă, mierea poate fi folosita ca tratament natural pentru răni, tăieturi și escoriații. Mai mult decat atât, efectul său de desfundare a porilor și de absorbție a impurităților o transforma într-o „armă“ letală contra infecțiilor subcutanate. Compușii activi din miere pătrund în foliculii astupati și omoară bacteriile care cauzează acneea sau alte tipuri de infecții. 

Deși este recomandată cu precădere persoanelor cu activități intense pentru tratarea suprasolicitării musculare, această cremă este indicată și în tratarea și vindecarea unor probleme de piele precum eczemele, psoriazisul, acneea, precum și alte forme de dermatită.

În cazul afecțiunilor stafilococice de piele este recomandată în paralel cu folosirea acestei creme, și o cură cu miere de manuka timp de trei luni de zile. Rezultatele nu vor conteni să apară.

Avertizare:

Nu mai utilizați în cazul în care apar reacții alergice.

Mod de utilizare: Se aplică pe zonele afectate masând ușor până la absorție. Se poate aplica în orice moment al zilei. Pentru tratarea problemelor de piele este recomandată aplicarea seara și dimineața.

Ingrediente: Apă, Miere de Manuka 20%, venin de albine < 0.01%, ceară de albine, ulei de migdale, ulei de masline, ceară Lannet, Optiphen plus, ticaxan, ulei de rozmarin, ulei de cuișoare, ulei de eucalipt.

Mod de prezentare: Recipient de plastic de 100gr


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: cremă cu venin, venin, articulații, intinderi musculare, dermatite