Parapharm

Comparare produse (0)
Artrolit Forte X 30 capsule - Parapharm

Artrolit Forte X 30 capsule - Parapharm

Artrolit Forte este un supliment alimentar conceput pentru menținerea sănătății cartilajului osos care optimizează funcționarea întregului aparat locomotor. Apa de Bazna a început să fie utilizată cu succes încă din secolul al XVIII-lea pentru eliminarea durerilor asociate diverselor afecțiuni articulare. Studiile chimice efectuate, au evidenț..

22.00lei Fără TVA: 22.00lei

Capsule cu extract de usturoi, paducel si vasc X 30 capsule - Parapharm

Capsule cu extract de usturoi, paducel si vasc X 30 capsule - Parapharm

Produsul are o combinație unică de trei plante, recunoscute pentru multiplele efecte benefice asupra organismului uman, se prezintă sub forma unor capsule conținând macerate uleioase. Efectele se datorează celor 200 de substanțe active prezente în aceste capsule: vitamine, minerale, aminoacizi și enzime. Dintre microelemente este de remarcat conțin..

16.00lei Fără TVA: 16.00lei

Curcuma 500 X 30 capsule - Parapharm

Curcuma 500 X 30 capsule - Parapharm

Suplimentul alimentar conține extract din rădăcină de curcuma cu un conținut de 90% de curcumină și seleniu. Este un antioxidant remarcabil. Indicaţii terapeutice:tulburări circulatori;hematoame;luxaţii;contuzii;febră musculară;boli hepato-biliare (steatoză hepatică, icter, ascită);afecţiuni digestive: flatulenţă, constipaţie, indigestie, coli..

26.50lei Fără TVA: 26.50lei

Echinacea X 30 capsule - Parapharm

Echinacea X 30 capsule - Parapharm

Acest supliment alimentar conține un extract standardizat din Echinacea purpurea și este destinat stimulării sistemului imunitar. Ajută organismul să lupte mai eficient împotriva atacurilor bacteriene și virale. Compușii activi sunt polizaharide imunostimulatoare, uleiuri volatile și flavonoizi. Studiile clinice au demonstrat un efect stimulen..

7.00lei Fără TVA: 7.00lei

ES - LIVER 100 X 30 capsule - Parapharm

ES - LIVER 100 X 30 capsule - Parapharm

Es-Liver 100 este un supliment hepatoprotector și hepatoregenerator foarte eficient. În compo- ziția lui intră extracte vegetale, vitamine, oligo- minerale esențiale și aminoacizi sub formă superactivă, de exemplu S-Adenozil metionina (SAME), despre care s-a demonstrat prin teste clinice efectuate în SUA că este singurul compus cunoscut care are ca..

36.00lei Fără TVA: 36.00lei

Laptisor de matca X 30 capsule - Parapharm

Laptisor de matca X 30 capsule - Parapharm

Lăptişorul de matcă este o substanță secretată de glandele cefalice ale albinelor și constituie regimul de hrană exclusiv al reginelor. Produs biologic excepțional conține glucide, aminoacizi (mai ales cei 8 aminoacizi esențiali ai organismului uman, pe care nu-i poate sintetiza), minerale, vitaminele A, C, D, E, complexul B (în special vitamina B5..

29.00lei Fără TVA: 29.00lei

Pepon  X 30 capsule - Parapharm

Pepon X 30 capsule - Parapharm

Pepon este un preparat care conţine ulei de dovleac presat la rece, în care toţi componenţii activi sunt menţinuţi în stare intactă. Are un conţinut ridicat de acizi graşi polinesaturaţi, dintre care se remarcă acidul alfa-linoleic.Acidul alfa-linoleic contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge.Efecte adjuvante:ut..

13.50lei Fără TVA: 13.50lei

Propolis cu Vitamina C X 30 tablete - Parapharm

Propolis cu Vitamina C X 30 tablete - Parapharm

Descriere:Folosit încă din antichitate, propolisul constituie cea mai bogată sursă naturală de bioflavonoide, având un efect benefic asupra organismului uman. Bioflavonoidele asociate cu vitamina C își potențează reciproc efectele complexe.Vitamina C mai contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, la..

10.00lei Fără TVA: 10.00lei

Senna  X 30 capsule - Parapharm

Senna X 30 capsule - Parapharm

Senna este un produs natural 100% avand efect laxativ fiind recomandat in probleme de constipatie dar care ajuta si la o buna detoxifiere a organismului.constipație cronică;constipație ocazională;detoxifierea generală a organismului.Este un produs natural care nu creează dependență, iar folosirea lui pe perioade de timp îndelungate este sigură, făr..

15.50lei Fără TVA: 15.50lei

Super Omega 3-6-9 Ulei de Krill  X 30 capsule - Parapharm

Super Omega 3-6-9 Ulei de Krill X 30 capsule - Parapharm

Uleiul obținut din crustacee antarctice este un amestec echilibrat de uleiuri polinesaturate (omega-3, omega-6 și omega-9) și provine din apele nepoluate ale Antarcticii. Acizii omega-3, eicosapentaenoic (EPA) și docosahexaenoic (DHA) se găsesc sub formă de fosfolipide ușor asimilabile. De asemenea, conține astaxantină, un carotenoid cu proprietăți..

48.00lei Fără TVA: 48.00lei

Supercomplex B X 30 capsule - Parapharm

Supercomplex B X 30 capsule - Parapharm

Acest complex al vitaminelor B este esențial pentru păstrarea nealterată a funcțiilor creierului, a presiunii arteriale, asigură producția de energie și neutralizează homocisteina din organism. Homocisteina rezultă din procesele metabolice și este un intermediar deosebit de toxic, alterând sistemul cardiovascular. Nivelul său ridicat este dire..

11.00lei Fără TVA: 11.00lei

Ulei de catina si coenzima Q10 X 30 capsule - Parapharm

Ulei de catina si coenzima Q10 X 30 capsule - Parapharm

Uleiul obținut din fructul de cătină se remarcă prin conținutul ridicat de vitamine și provitamine, printre care cei mai importanți sunt carotenoidele. Coenzima Q10 este o substanță prezentă în toate celulele organismului și joacă un rol major în formarea energiei necesare la nivel celular. Este indispensabilă desfășurării normale a proceselor bioc..

19.50lei Fără TVA: 19.50lei

Vitamina C 600mg Entero X 30 capsule - Parapharm

Vitamina C 600mg Entero X 30 capsule - Parapharm

Suplimentul alimentar Vitamina C 600 Entero are un înveliș gelatinos special, care eliberează substanța activă doar în intestine, de unde se absoarbe eficient, fără degradare.Forma specială entero are și avantajul de a nu crea aciditate suplimentară în stomac, astfel poate fi folosită fără restricții și de către persoane care suferă de ulcer gastri..

14.50lei Fără TVA: 14.50lei

Vitamina C cu pulpa de macese X 30 tablete - Parapharm

Vitamina C cu pulpa de macese X 30 tablete - Parapharm

Vitamina C face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile și are rol crucial în metabolismul și funcțiile creierului, ficatului și ale glandelor endocrine. Administrat în mod susținut stimulează sistemul imunitar și crește rezistența organismului. Participă la activarea multor sisteme enzimatice și are rol important în respirația celulară. Crește ș..

7.50lei Fără TVA: 7.50lei

Afișare 1 - 14 din 14 (1 Pagini)