• Sampon antimatreata cu Aloe, Neem si Fenicul 200ml - Ayurveda

Sampon antimatreata cu Aloe, Neem si Fenicul 200ml - Ayurveda

  • Producator:  Star Ayurveda
  • Cod Produs:  AY69
  • Puncte de recompensă:  2 puncte
  • 21.50lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 43- SAU -

Şamponul antimătreaţă ALOE ANTIDANDRUFF HAIR CLEANSER este produs după o reţetă ayurvedică şi conţine extract din Aloe, Neem, Fenicul şi Nuci de săpun, plante folosite în medicina ayurvedică pentru menținerea sănătății părului. Acţionează delicat, dar eficient asupra pielii capului, reglează secreția de sebum, calmează iritaţiile, inflamaţiile şi elimină mătreaţa fără a afecta pH-ul scalpului. Curăţă părul în mod natural și complexul de principii active din extractele de plante din șampon stimulează creșterea părului asigurând strălucire și volum. Extractul din neem are proprietăți antibacteriene și antifungice îndepărtând microorganismele responsabile de formarea mătreții sau a altor inflamații ale foliculului pilos. Extractul din semințe de fenicul are acțiune antibacteriană, antifungică și antiinflamatoare, fiind util în îngrijirea pielii uscate și calmarea iritațiilor lăsând pielea elastică și netedă. Substanțele active din Nucile de săpun (saponinele) curăţă eficient și foarte blând scalpul şi  părul prevenind deshidratarea și modificarea pH-ului pielii. Extractul din frunze de Aloe vera hidratează pielea capului și ajută la protejarea părului uscat. Utilizarea regulată a şamponului redă un aspect sănătos părului şi elimină mătreaţa în doar câteva săptamâni. Această combinație de principii active recomandă șamponul chiar și pentru ameliorarea manifestărilor neplăcute care apar în dermatita seboreică.

Ingrediente active: Sapindus trifoliatus (Nuci de săpun), extract din fructe; Azadirachta indica (Neem), extract din frunze; Foeniculum vulgare (Fenicul), extract din seminţe;  Aloe vera (Aloe), extract din frunze; Miere; Lauril eter sulfat de sodiu (S.L.E.S.).

Mod de utilizare: Masaţi părul umed și pielea capului cu o cantitate adecvată de şampon și îl lăsați să acționeze 10 minute, apoi se clătește bine cu apă. Se repetă dacă este cazul.

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la 5-25ºC. A se folosi, de preferat, înainte de data inscripționată pe eticheta flaconului. Pentru uz extern.

Ingrediente: Aqua, Lauril eter sulfat de sodiu (S.L.E.S.), Sapindus trifoliatus (Nuci de sapun) extract din fructe, Azadirachta indica (Neem) extract din frunze, Foeniculum vulgare (Fenicul) extract din seminte, Aloe vera (Aloe) extract din frunze, Miere, Parfum (Ritha – Sapindus trifoliatus) Sulf purificat, Metilparaben.

Producator: Star International Med

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: matreata, sampon