• Sare de baie - Pell Amar 300 gr

Sare de baie - Pell Amar 300 gr

  • Producator:  Pell-amar
  • Cod Produs:  6425116020027
  • Puncte de recompensă:  5 puncte
  • 54.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 108- SAU -

Această sare de baie Pell Amar are un efect curativ, îmbunătățește circulația sanguină și tratează afecțiunile reumatice.

Sarea este în medicina populară un adevărat tratament curativ pentru organism, datorită propietăților saline favorabile pielii și afecțiunilor reumatice. Se folosește cu succes în calmarea durerilor musculare având în același timp și un efect antiseptic.

Produsul are acţiune în menţinerea sănătăţii si funcţiilor pielii, stimulează circulaţia şi, nu în ultimul rând, induce o stare de relaxare şi prospeţime, contribuind la eliminarea stresului cotidian.

Extractul patentat de Pell Amar pentru acest produs, acţionează ca un generator de energie pentru piele având un conţinut bogat de săruri minerale ce ajută la refacerea rezervei energetice a pielii stresate. Are efect de lungă durată în hidratarea epidermei care îşi recapătă aspectul sănătos, devine luminoasă şi fermă. Concentrează toate proprietăţile benefice ale soluţiei saline din care provine.

Sarea este un aditiv unic în conceptul SPA, bazat pe simbolurile spirituale şi culturale, și contribuie la menţinerea echilibrului hidric la nivelul pielii având proprietăţi antibacteriene.

Mod de utilizare:

Se introduce în apa din cadă 1 pliculeţ. Efervescenţa contribuie la uniformizarea principiilor active şi la crearea unui pH favorabil pentru piele. Testele dermatologice au demonstrat o tolerare perfectă  a produsului.

Conținut: salt, sodium bicarbonate, citric acid, sorbitol, mineral salts and amino acids from pelloid mud extract (pell amar), fragrance.

Doză flacon: 300 gr


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: sare de baie, pell-amar, tratament reumatic