• Sedoral 40 capsule - Farmaclass

Sedoral 40 capsule - Farmaclass

  • Producator:  FarmaClass
  • Cod Produs:  FMC67
  • Puncte de recompensă:  1 puncte
  • 14.10lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 28- SAU -

Sedoral 40 capsule - Farmaclass

Sedoral ajută la inducerea somnului, contribuie semnificativ la îmbunătăţirea calităţii acestuia. Combinaţia de plante în asociere cu melatonina determină o stare de relaxare a organismului favorabilă inducerii somnului, facilitează adormirea. Valeriana are afinitate pentru receptorii GABA (acidul gamma amino butiric) foarte important pentru organism în reglarea ritmului somn-veghe, determinând pe de o parte eliberarea acestuia dar şi inhibarea recaptării lui. Passiflora este cunoscută pentru eficacitatea sa de înlăturare a stărilor de stres, determinând instalarea unei stări de liniştire a organismului, reduce starea de tensiune psihică. Melatonina este substanţa biologic activă ce favorizează instalarea somnului fără efecte neplăcute la trezire.

Sedoral îmbunătăţeşte calitatea somnului şi reduce stările de agitaţie. Asigură funcţionarea organismului în condiţii optime în cazurile de agitaţie psihică, dezechilibre ale sistemului nervos vegetativ.

Recomandări:

Insomnii, ameliorarea stărilor de hiperexcitabilitate; tulburări neurovegetative. Asigură refacerea organismului după perioade prelungite de surmenaj însoţite de perturbări în inducerea şi calitatea somnului.

Mod de administrare:

1-2 cps/zi, luate cu u pahar cu apa, cu 1-2 ore inainte de culcare.

1 capsula contine: passiflora incarnata 130.0 mg, valeriana officinalis 80.0 mg, melatonina 1.5 mg.

Producator: Farma Class Industry Romania

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: sedoral, insomnie, agitatie