• Seva de mesteacan cu infuzie de urzică 1 Litru - Bio Terra Energy

Seva de mesteacan cu infuzie de urzică 1 Litru - Bio Terra Energy

  • Producator:  Bio Terra Energy
  • Cod Produs:  BTE5
  • Puncte de recompensă:  1 puncte
  • 15.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 30
  • 7 sau mai mult 15.50lei- SAU -

Stimati clienti. Intrucat costurile de livrare percepute de catre firmele de curierat pentru produse lichide si volumetrice sunt foarte ridicate va anuntam ca incepand cu data de 01.04.2020 pentru o cantitate comandata ce depaseste un bax( 6 buc sticle la 1L sau 12 sticle la 0.300L) se va percepe o taxa de 0.50 lei in plus per/sticla aferent tuturor sticlelor din comanda. Va multumim pentru intelegere!

Beneficiile sevei de mesteacăn sunt nenumarate. Enumeram mai jos dintre acestea:

Seva de mesteacăn are proprietăţi terapeutice, deoarece conţine tot ce e mai bun din mesteacăn, şi poate fi utilizată ca adjuvant în: afecţiuni hepatice, întreaga gamă a afecţiunilor renale, inclusiv calculoza, edeme cardiorenale, artroză, reumatism, gută, diabetul zaharat (îndeosebi ca prevenire), boli respiratorii, hipercolesterolemie, dermatoză, tonic capilar.

Seva de mesteacăn este un foarte bun tonic fizic și psihic. Pentru că are extrem de puține calorii dar foarte multe proprietăți nutritive, seva de mesteacăn este ideală în curele de slăbire care, altfel, pot secătui organismul de vitamine și minerale esențiale.

Seva de mesteacăn este eficientă și în fortificarea copiilor, sportivilor şi a persoanelor care vor să își imunizeze și vitaminizeze organismul.

Seva de mesteacăn reface celulele, ţesuturile şi regenerează pielea. Folosită pentru faţă întinereşte tenul, reduce ridurile şi curăţă petele.

Urzica - este o plantă cunoscută pe care o folosim deseori în alimentaţie, proprietăţile sale curative fiind recunoscute încă din perioada Antichităţii, mai ales aportul acesteia în procesul de curăţare a sângelui, a ficatului, a rinichilor şi eliminarea metalelor grele din organism.

Urzica este o plantă consumată cu precădere la început de primăvară fiind des întâlnită în gospodăriile tradiţionale româneşti, chiar dacă prepararea acesteia necesită atenţie şi pricepere.

Această plantă conţine un număr mare de aminoacizi, vitamine (A, B2, C, K), clorofilă, săruri minerale (calciu, magneziu, fier, siliciu, zinc, seleniu etc), substanţe proteice, acid folic, etc.

Datorită proprietăţilor deosebite urzicile sunt folosite ca aliment, precum şi ca plante medicinale în cure pentru regenerarea organismului şi pentru detoxifierea lui.

La nivelul organismului, aceasta plantă acţionează în următoarele moduri: curăţă sângele având efect detoxifiant, stimulează metabolismul, echilibreaza sistemul de apărare al organismului, stimuleaza secreţia bilei, secreţia pancreatică, gastrică şi intestinală, stimulează peristaltismul intestinal şi digestia, actionează împotriva viermilor intestinali, fluidifică sângele, are acţiune hemostatică oprind sângerarea, scade glucoza în sânge, este tonic capilar şi combate mătreaţa, influenţează favorabil reumatismul şi guta.Indicații terapeutice:

Seva de mestacăn este recomandată celor ce consumă frecvent produse alimentare fabricate în mod industrial, au un ficat obosit sau lent, consumă cantităţi excesive de alcool, fumează, au colesterolul ridicat, trec printr-o perioadă de stres, au imunitatea scăzută, sau iau multe medicamente.

În prezent, seva de mesteacăn este folosită în întreaga lume și este considerată a fi un agent de detoxifiere extrem de eficient, care vizează două organe-cheie:

Ficatul: prin captarea și neutralizarea deșeurilor toxice;

Rinichii: prin eliminarea și filtrarea deșeurilor prin tractul urinar.

Există foarte puține ingrediente fitoterapeutice care sunt capabile de a ataca două sisteme de curățare și purificare majore ale corpului, în același timp.

Compoziție: Sevă organică de mesteacăn (72,8%), infuzie de urzică, regulator de aciditate - acid citric.

Conţine 99,7% ingrediente din agricultura ecologică.

Valoare energetică (calorii) pentru 100 ml produs: 13,39 kj (3,2 kcal).

Valori nutritive la 100 ml: carbohidrați-0,8 g, proteine-0,0 g, lipide-0,0 g.

Dincolo de aceste minerale şi substanţe nutritive descoperite în sevă prin diferite analize de laborator, se poate remarca un factor suplimentar: energia vieţii. În cazul mesteacănului este vorba de existenţa unei forme deosebite de bioenergie, ce face ca seva să fie o “apă vie”, înzestrată cu capacitatea de a modifica starea energetică a organismului nostru. Ca şi în cazul altor arbori, mestecenii sunt adevărate “centrale” de energie biologică, seva lor fiind puternic impregnată de această forţă ascendentă a arborelui. Tocmai de aceea, în urma curei cu sevă, în fiinţa noastră se poate simţi o veritabilă retrezire a puterii de regenerare şi ascensiune, atât din punct de vedere fizic, cât şi lăuntric, prin reactivarea puterilor sufleteşti şi mentale.

Mod de administrare: Seva de Mesteacăn se administrează în stare pură, în cure de cel putin 2-3 săptămâni, câte 0,5-1,0 litri pe zi.

Datorită conţinutului de zaharuri (0,6-1,1 %) şi a pH-lui de 5,0-6,5, fiind favorizate condiţiile pentru producere de mucegai şi drojdie, seva de mesteacăn se pastrează în frigider.

Condiții de păstrare: temperatura intre 0 si 25 0C si umiditate relativa sub 75%, in locuri protejate de lumina directa a soarelui. 

Valabilitate: 1 an de la data fabricației.

Dupa deschidere, se va pastra la temperatura de (2-8) 0C, nu mai mult de 48 ore.

Mod de prezentare: sticlă 1 litru

Țara de proveniență: Ucraina

Distribuit de: Bio Terra Energy - România

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: seva de mesteacan, ficat obosit, hipercolesterolemie, afectiuni renale, artroza, reumatism