• AromImun Sirop pentru adulti 150ml - Life Bio

AromImun Sirop pentru adulti 150ml - Life Bio

  • Producator:  Life Bio
  • Cod Produs:  LB14
  • Puncte de recompensă:  3 puncte
  • 28.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 56- SAU -
Siropul AROMIMUN Life Bio contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar precum și la menținerea unei microflore echilibrate la nivelul căilor respiratorii.
A se agita înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 zile.
Acțiuni: Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar precum și la menținerea unei microflore echilibrate la nivelul căilor respiratorii.
Prezentare: Recipient brun, de 150ml. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Mod de utilizare: Copii: nu se administrează. Adulți: câte 1 linguriță (5 ml.), diluată în 200 mililitri de apă, de 2-4 ori pe zi.
Ingrediente: Zahăr 50%; Miere: 10%; extract apos 20:1 din: Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), rădăcină: 7,2%; Gheara-mâței (Uncaria tomentosa), scoarță: 7,2%; Salcie (Salix alba), coajă: 7,2%; Echinacea (Echinacea purpurea): 7,2%; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină: 3,7%; Piper-negru (Piper nigrum), semințe, pulbere: 3,6%; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 4:1 uscat: 2%; agent de îngroșare: guma de Acacia: 1%; Grapefruit  (Citrus paradisi), sâmburi, extract hidroalcoolic uscat, cu 55% naringină: 0,5%; Ardei iute (Capsicum annuum), fructe, extract uscat (guma arabica) cu min.1,5% capsaicină: 0,1%; Eucalipt (Eucalyptus globulus), ulei esențial; 0,1%; Brad-siberian (Abies sibirica), ulei esențial: 0,1% Mentă (Mentha piperita), ulei esențial: 0,05%; Busuioc (Ocimum basilicum), ulei esențial: 0,05%.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Precauții: Acest sirop are un gust extrem de picant. Va fi administrat cu prudență în caz de gastrită, boala Crohn, afecțiuni cardiovasculare.
Contraindicații: Nu se administrează în caz de alergie la oricare dintre componentele produsului. Nu se administrează copiilor.
Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului,
Notificare nr. 10898/09.03.2017

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: imunitate