• Ulei de masline extra virgin Sitia 0.2 aciditate 750ml - Critida

Ulei de masline extra virgin Sitia 0.2 aciditate 750ml - Critida

 • 56.00lei
 •  TVA Inclus

 • Prețul în puncte de recompensă: 112- SAU -
Ulei de masline extravirgin certificat PDO,zona de origine protejata.
Ulei extra virgin de masline ulei Sitia cu aciditate 0,2 are pana in prezent unsprezece premii internationale de la Consiliul international al uleiului de masline si diverse alte concursuri internationale , ceea ce face acest ulei de masline,apreciat si recunoscut in intreaga lume.
De remarcat faptul ca, este consumat in cele mai bune restaurante din lume si ales in dieta zilnica a consumatorilor din intreaga lume.
Cunoscut in intreaga lume pentru calitatea si aroma sa, produs exclusiv din soiul de masline numit koroneiki (Olea Europea), in anumite parti ale provinciei Sitia unde clima, solul si varietatea de masline favorizeaza productia de cea mai inalta calitate a uleiului de masline.Aciditate de 0,3-0,2 , culoarea sa aurie cu arome complexe de fructe proaspete necoapte si a ierburilor verzi, echilibrul dulce-amar,alcatuiesc un produs captivant cu gust extraordinar.
Un alt avantaj al acestui ulei este numeroasele sale utilizari. Este un ulei atat de delicios, care pot fi folosit in salate, peste, legume fierte si prajite, deoarece rezista la temperaturi extrem de ridicate. Ca sa pastreze toate substantele nutritive si caracteristicile nutritive ale sale,preferabil ar fi sa fie adaugat 10 minute inainte de sfarsitul gatitului.
Valori nutriționale:
Valorile zilnice sunt bazate pe o dieta de 2.000 de calorii.Cantitate: 100 ml (91,6 g).
 • Energie : 3450 kJ / 824 kcal (% Valoare zilnică )
 • Total de grăsimi - 91,6 g. 21%
 • Grăsimi saturate - 12,6 g. 9%
 • Grăsimi polinesaturate - 6,8 g.
 • Acizi grași mononesaturați - 72,2 g.
 • Colesterol - 0 mg
 • Sodiu - 0 mg
 • Total carbohidrați - 0 mg
 • Proteină - 0 mg
Mod de pastrare: Se pastreaza la loc intunecat si racoros.
Importator: Erosso Bio S.R.L

Producator : Critida S.A.

CRITIDA S.A. este o societate de familie cu o experiență îndelungată și multe cunoștințe pentru producerea uleiului de măsline. A fost înființată în anul 1998 în Iraklion - Creta, în scopul standardizării și comercializării uleiului de măsline. Se specializează în comercializarea a două categorii de ulei de măsline standardizat: extra virgin și biologic. De asemenea, produce și comercializează pastă de măsline, măsline și produse delicatese, care combină uleiul de măsline extra virgin cu ierburile tradiționale cretane precum aroma de cimbru, rozmarin, usturoi și paprika. Toate produsele companiei sunt testate pentru calitatea lor de către personal cu înaltă calificare, în conformitate cu standardele internaționale și europene.

Critida S.A. este certificată de DIO pentru standardizarea și comercializarea uleiului organic de măsline din 1999 ,a fost premiată de multe ori pentru produsele sale de la Concursurile specializate in domeniu, naționale și internaționale. De asemenea, dezvoltată o activitate de export semnificativă pe piețele internaționale precum Germania, Danemarca, Suedia, Olanda și Japonia și participă anual la târguri de produse alimentare și băuturi din Grecia și din străinătate.

Calitatea produselor, cercetarea continuă pentru îmbunătățirea lor, respectul față de consumator și mediul înconjurător, contribuția societății, prin intermediul organizațiilor caritabile, sunt principiile și valorile de bază de succes al Companiei.

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: otet