• Spirulina 60 capsule - DVR

Spirulina 60 capsule - DVR

  • Producator:  Dvr Pharma
  • Cod Produs:  DVR25
  • Puncte de recompensă:  2 puncte
  • 28.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 56- SAU -

Spirulina este o alga in forma de spirala bogata in substante nutritive, descoperita in lacurile naturale alcaline din America de Sud si Africa. Timp de secole acasta planta a reprezentat o parte importanta a regimului alimentar al multor comunitati. Din 1970 spirulina a fost din ce in ce mai mult studiata si cunoscuta, fiind utilizata pe scara larga ca supliment alimentar. 

Spirulina are un continut ridicat de proteine vegetale (50-63%) - de trei sau patru ori mai mare decat cel intalnit in carnea de peste sau cea de vita - si multiple vitamine (depaseste cu 3-4 ori cantaitatea de vitamina B12 intalnita in ficatul de animale) care lipsesc in mod normal in cazul unei diete vegetariene. Spirulina contine minerale (fier, potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, calciu, etc.), are un nivel important de betacaroten ce are rolul de a proteja celulele (de 5 ori mai mare decat morcovii si de 40 de ori decat spanacul), un volum crescut de acid gama-linoleic (care reduce colesterolul si previne aparitia bolilor de inima) si ficocianina (substanta gasita in spirulina care inhiba formarea cancerului de colon) etc.

Acțiuni fiziologice:

Contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide, la menținerea conținutului normal de fier în organism, la menținerea unei greutăți corporale normale; susține capacitatea de apărare a organismului; contribuie la menținerea în limite normale a lipidelor totale, a colesterolului și a glicemiei; contribuie la dezvoltarea normală a florei intestinale.

Precauții, contraindicații: Nu se cunosc.

Prezentare:  Flacon cu 60 capsule.

Mod de utilizare: Câte 1-2 capsule, de 2 ori/zi.

Compoziție/capsulă: 

Spirulină (Spirulina platensis), pulbere: 420mg; capsulă tare de gelatină.

A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. 

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante  Medicinale și Produse ale Stupului. 

Notificare nr. 10002/08.02.2016.


Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: spirulina