• Suc de Graviola Premium 475ml - HealthNutrition

Suc de Graviola Premium 475ml - HealthNutrition

  • Producator:  HealthNutrition
  • Cod Produs:  HLTHN24
  • Puncte de recompensă:  10 puncte
  • 100.00lei
  •  TVA Inclus

  • Prețul în puncte de recompensă: 200- SAU -

Ce este sucul de Graviola Premium Health Nutrition?

Fructele de Goji au fost ca o comoara de secole pentru poporul himalayan. Solul bogat in nutrienti si aerul proaspat de munte din muntii Himalaya au oferit conditiile perfecte ca aceasta planta sa rodeasca. Goji a fost folosit in retetele antice ca tonic, pentru o stare buna de sanatate. Este sursa naturala de minerale, enzime, antioxidanti, vitamine si aminoacizi. De asemenea contine fitonutrienti naturali si polizaharide.

Beneficiile sucului de Graviola:

Pe lângă gustul foarte dulce şi plăcut, Graviola conţine o varietate impresionantă de nutrienţi, vitamine, antioxidanţi esenţiali şi alte minerale folositoare si nu conţine grăsimi nesaturate sau colesterol. Sucul 100% pur din Graviola conţine o cantitate echilibrată de fibre dietetice care ajută la prevenirea absorbţiei colestorului în intestine. Are, de asemenea, o proporţie echilibrată de sodiu-potasiu. Un nivel bun de potasiu în organism ajută ritmul cardiac şi tensiunea arterială. Sucul 100% pur din Graviola este folosit în principal în sistemele de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru infecţii parazitare şi cancer. De asemenea, este folosit în unele sisteme de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru proprietăţile sale sedative şi antispasmodice. Graviola este de un real ajutor si in cazul urmatoarelor afectiuni: colită, diaree, dizenterie, febre, hidropizie, suc, producţie de lapte de către glandele mamare, inflamaţii cavitate bucală, paraziţi, tranchilizant.

Mod de administrare: Adulţi: 30 ml pe zi. Copii sub 16 ani: 15 ml pe zi. Acest produs nu este conceput pentru a fi folosit la bebeluşi. Este de preferat să se bea sucul cu jumătate de oră înainte de masă.

Ingrediente: Suc de Goji organic din fructe de Lycium barbarum (apa filtrata, pentru a reconstutui densitatea sucului organic de goji), acid citric natural nemodificat genetic.

Mod de prezentare: Flacon cu volum net 475ml

Produs pentru Health Nutrition

Scrie o opinie

Notă: HTML is not translated!
    Nesatisfăcaător           Satisfăcător

Etichete: graviola, imunostimulent, detoxifiere, onco